- Ble sjekket opp av 10 norske damer

«Ullared»-stjernen ble overrumplet av de virile kvinnene på handletur.

GLAD I NORDMENN: Ola Conny Wallgren, kjent fra realityseriene «Ullared» og «Morgan og Ola-Conny i USA», møter mange nordmenn i jobben på brødavdelingen på lavprisvarehuset Ullared. – Det er alltid hyggelig å prate med dere, for dere er så  Foto: TVNorge / Kanal 5
GLAD I NORDMENN: Ola Conny Wallgren, kjent fra realityseriene «Ullared» og «Morgan og Ola-Conny i USA», møter mange nordmenn i jobben på brødavdelingen på lavprisvarehuset Ullared. – Det er alltid hyggelig å prate med dere, for dere er så Foto: TVNorge / Kanal 5 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Ola-Conny Wallgren (49) er en populær mann om dagen. Den folkekjære svensken ble først kjent gjennom TV-serien «Ullared», der han jobber sammen med kompisen Morgan Karlsson (40), før duoen fikk sin egen reiseserie.  
 
«Ut på tur med Morgan og Ola-Conny» og «Morgan og Ola-Conny i USA» har gått sin seiersgang på TVNorge, og senere i høst kommer tredje sesong av serien.

49-åringen merker godt at han nå også er blitt kjendis i Norge. Titt og ofte treffer han på nordmenn på som er på ”harrytur” for å fylle opp bagasjerommet med kupp fra lavprisvarehuset. 

– En dag da jeg sto på brødavdelingen på Ullared, kom det ti norske damer bort til meg. De ville ha meg med på lunsj på restauranten Harrys, forteller Ola-Conny til Se og Hør.

Selv om han ble smigret, var ikke TV-profilen særlig komfortabel med den store lunsjinvitasjonen.

– Det var så pinlig! Jeg må jo passe jobben min, og vil ikke at folk skal tro at jeg driver og sjekker damer i arbeidstiden.

Allikevel endte det med at storsjarmøren avtalte å spise middag med de norske damene etter jobb.

– Det var veldig hyggelig, og vi ble sittende til langt på kveld.

Ola-Conny forsikrer Se og Hør om at han tilbrakte natten hjemme alene.

– Men først kjørte jeg damene tilbake til campingplassen der de bodde. Jeg presset åtte av dem inn i min Volvo V70, og de to siste måtte gå, ler Ola-Conny. 

Nå har imidlertid TV-stjernen funnet lykken med en ti år yngre kvinne.

– Vi bor 20 mil fra hverandre og tar en dag av gangen. Men jeg har aldri hatt det så bra som jeg har det nå.

– Hva er det du falt for hos henne?

– Hun tenker ganske likt som meg og er en livsnyter.

Også klager hun ikke på gardinene mine, eller at håndklene på badet kanskje ikke matcher baderomsmatta.  

LES OGSÅ: Mette-Marit møter Clinton på nyttt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer