Live Nelvik:

Ble sjarmert av «Farmen»-kjekkas

Dette sier Live Nelvik om fortiden som «Farmen»-deltaker.

NRK-PROFIL: Live Nelvik er kanskje best kjent som programleder for en av Norges mest populære podkaster, «Lørdagsrådet». Foto: Morten Eik/ Se og Hør
NRK-PROFIL: Live Nelvik er kanskje best kjent som programleder for en av Norges mest populære podkaster, «Lørdagsrådet». Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Før Live Nelvik (39) ble en godt kjent NRK-profil i «Dama til», «Lives oppdragelsesreise» og det populære radioprogrammet «Lørdagsrådet», var hun «Farmen»-Live i 2004. Da var hun 21 år, lys i håret og kanskje mest kjent som datter av Se og Hørs daværende sjefredaktør Odd Johan Nelvik.

Det var spørsmålet «hvor lenge ruger en høne?» som skulle sørge for Nelviks avskjed med gården.

Senere ble det også avslørt i et avskjedsbrev fra meddeltaker Siren Høyland at flere av sesongens deltakere hadde smuglet inn mat på gården.

Nelvik har flere ganger gitt uttrykk for at tiden på gården er flaut å snakke om, men da hun gjestet «Kåss til kvelds» forrige lørdag, dukket plutselig tidligere «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav (42) opp på scenen og snakket om Nelviks fortid som «21 år, gladjente og klar for reality».

- «Farmen» er min pornofilm, spøkte «Lørdagsrådet»-programlederen.

Intervjuet av en kjekkas

I NRK-radioprogrammet «Drivkraft» åpner Nelvik opp om «Farmen»-deltakelsen. Da programleder Vegard Larsen tok opp 39-åringens realityfortid, sukket hun tungt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer