Scott Disick og Kourtney Kardashian:

- Ble sjalu da hun fikk nyss om flytteplanene

Kourtney skal ha tatt flyttenyheten dårlig.

KILDE TIL SJALUSI: Scott Disick og Sofia Richie skal ha flyttet sammen i sommer. Det falt ikke i god jord hos eksen. Foto: NTB scanpix
KILDE TIL SJALUSI: Scott Disick og Sofia Richie skal ha flyttet sammen i sommer. Det falt ikke i god jord hos eksen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Scott Disick (35) vet godt hvordan det er å stå i stormen. Gjentatte ganger opp gjennom årene har han havnet i konflikter, og spesielt etter bruddet med Kourtney Kardashian (39) i 2015 har mange hatt sitt å si om realitystjernen.

Skandalemakeren, som har barna Mason (9), Penelope (6) og Reign (4) sammen med sin berømte Kardashian-eks, gjør derimot sitt ytterste for å gi dem en så normal oppvekst som mulig. Det innebærer også at Kourtney har måttet respektere eksens nye forhold til 20 år gamle Sofia Richie.

Det skal imidlertid ikke alltid ha vært like enkelt. Hollywood Life kan nå melde om at Scott og Sofia skal ha bodd sammen i flere måneder allerede, og at det ikke har vært særlig lett for eksen å svelge.

- Sjalu og bekymret

En kilde kan fortelle følgende til det amerikanske kjendisnettstedet:

- Sofia flyttet inn med Scott i sommer. Og det var da Kourtney innså at ting begynte å bli seriøst mellom dem, sier en person tett på situasjonen, og fortsetter:

- Scott og Kourtney diskuterte planene hans om å bo med Sofia før de gjorde det offisielt. Han kunne merke at Kourtney var sjalu, men også bekymret over det faktum at barna deres ville sove der samtidig som Sofia bodde der, hevder kilden.

EKTE KJÆRLIGHET: Sofia og Scott har gang på gang vist at forholdet deres er ekte, og de har blant annet trosset Kourtneys vilje flere ganger. Foto: NTB scanpix
EKTE KJÆRLIGHET: Sofia og Scott har gang på gang vist at forholdet deres er ekte, og de har blant annet trosset Kourtneys vilje flere ganger. Foto: NTB scanpix Vis mer

Romanseryktene mellom Scott og Sofia satte for alvor fart sommeren 2017, men helt frem til september samme år benektet paret at det var noe mer mellom de to enn vennskap.

Scott Disick i Kardashian-familien måtte på sykehus etter å ha drukket for mye alkohol. Video licensed from Splash TV Vis mer

Møttes til middag

Selv om paret for lengst har gått offentlig med sitt forhold, forsøker de i stor grad å unngå å vise følelser og berøre hverandre i selskap med Kourtney. Sistnevnte ser på sin side ut til å nyte livet som singel, etter bruddet med 14 år yngre Younes Bendjima (25) i august.

Sjalusien har likevel vært et vedvarende problem, og ifølge kilden Hollywood Life har pratet med, endte det med en etterlengtet konfrontasjon mellom de tre partene.

- Etter at Scott og Sofia hadde bodd sammen i noen måneder, følte Scott og Kourtney at det beste for alle tre var å møte hverandre sammen - siden barna likevel skulle tilbringe såpass mye tid hjemme hos Scott og Sofia, sier kilden, og legger til:

- De spiste middag sammen alle tre i november. Det var viktig for Scott at Kourtney følte seg komfortabel med Sofia og at de fikk møttes, så at hun kunne se med egne øyne at Sofia virkelig bryr seg om barna, sier kilden.

Video: Splash News Vis mer

I etterkant av middagen virker det som om stemningen har blitt litt bedre i den moderne familien. I desember var de nemlig på tur sammen, og viste for fotografene at de i hvert fall klarte å begrave stridsøksen der og da for barnas skyld.

FØRSTE GANG: Kourtney og Sofia møttes for første gang sammen med Scott under en middag på Nobu i Malibu. Her er de fotografert mens de kjører vekk etter måltidet. Foto: NTB scanpix
FØRSTE GANG: Kourtney og Sofia møttes for første gang sammen med Scott under en middag på Nobu i Malibu. Her er de fotografert mens de kjører vekk etter måltidet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Koste seg på stranden

Alle tre ferierte nylig sammen med barna i Cabo i Mexico. 22. desember ble familien avbildet sammen på rekke og rad i hver sin solseng, der de så ut til å nyte late dager under solen.

- Kourtney, Scott og Sofia er en moderne familie. Alt er veldig bra mellom dem. Det kom ikke som en overraskelse at Sofia dro på ferie sammen med Scott og Kourtney, det var en familietur. Sofia og Scott er sammen, de er forelsket og hun er en del av familien nå, sa en kilde nær familien til US Magazine.

BEACH BABES: Kourtney og Sofia lå side om side på stranden, som et tydelig tegn på en begravet stridsøks. Foto: NTB scanpix
BEACH BABES: Kourtney og Sofia lå side om side på stranden, som et tydelig tegn på en begravet stridsøks. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv Scott delte et bilde fra turen, med eksen på sin venstre side og kjæresten på den høyre.

- Hva mer kan en fyr be om?, skrev han spøkefullt på Instagram.

Overfor US Weekly hevdet kilden videre at Kourtney blant annet skal ha tatt Sofia under vingene på bakgrunn av sistnevntes kjærlighet og omsorg for barna.

Se dette innlegget på Instagram

What more can a guy ask for. THREE’S COMPANY

Et innlegg delt av Scott Disick (@letthelordbewithyou)

- Alle liker Sofia veldig godt. Hun er kjempesøt og veldig flink med barna. Alle kommer godt overens. Når du kommer til det punktet at du kan tilbringe tid med eksen din og hans nye kjæreste, er det et fantastisk sted å være. Kourtney vet hvor heldige de er som kan ha det på den måten. Både hun og Scott sørget for å gjøre ferien så normal som mulig for barna, sa kilden.

LES OGSÅ: Bryter forlovelsen etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer