Grunde Myhrer:

Ble sittende fast i tre etter fallskjermhopp

- Takk til norsk helsevesen for strålende innsats, sier Myhrer.

SATT FAST: Grunde Myhrer satte seg lørdag fast i et tre, omtrent 23 meter over bakken. Etter tre timer var han nede på bakken. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør / Vestfold interkommunale brannvesen
SATT FAST: Grunde Myhrer satte seg lørdag fast i et tre, omtrent 23 meter over bakken. Etter tre timer var han nede på bakken. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør / Vestfold interkommunale brannvesen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rundt klokken 15.10 lørdag ettermiddag, skrev Tønsberg Blad at en fallskjermhopper hang fast i et tre omkring 20 meter over bakken ved Jarlsberg luftsportssenter i Tønsberg.

Like før klokken 17.00 ble det kjent at det var den tidligere «Paradise Hotel» og «Skal vi Danse»-deltakeren Grunde Myhrer (23) som satt fast i treet, og at han nå er på bakken igjen.

Se og Hør var i kontakt med Myhrer da han satt fast i treet, men han hadde av naturlige årsaker ikke anledning til å gi en kommentar på daværende tidspunkt.

I etterkant av redningsaksjonen sier han følgende til Se og Hør:

- Det kunne vært alvorlig, men riktig vurdering ble tatt, som gjorde at dette gikk helt strålende. Tre timer i toppen av et tre er jo en artig erfaring. Takk til norsk helsevesen for strålende innsats, og alle de andre folka som hjalp til.

På Instagram har 23-åringen lagt ut en serie med bilder, der det ser ut til at det var lite panikk fra hans side mens han satt i treet. Myhrer tok flere «selfies» av seg selv underveis, og fulgte tilsynelatende med på redningsaksjonen på nettaviser mens han ventet på å få komme ned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer