Grunde Myhrer:

Ble sittende fast i tre etter fallskjermhopp

- Takk til norsk helsevesen for strålende innsats, sier Myhrer.

SATT FAST: Grunde Myhrer satte seg lørdag fast i et tre, omtrent 23 meter over bakken. Etter tre timer var han nede på bakken. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør / Vestfold interkommunale brannvesen
SATT FAST: Grunde Myhrer satte seg lørdag fast i et tre, omtrent 23 meter over bakken. Etter tre timer var han nede på bakken. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør / Vestfold interkommunale brannvesen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rundt klokken 15.10 lørdag ettermiddag, skrev Tønsberg Blad at en fallskjermhopper hang fast i et tre omkring 20 meter over bakken ved Jarlsberg luftsportssenter i Tønsberg.

Like før klokken 17.00 ble det kjent at det var den tidligere «Paradise Hotel» og «Skal vi Danse»-deltakeren Grunde Myhrer (23) som satt fast i treet, og at han nå er på bakken igjen.

Se og Hør var i kontakt med Myhrer da han satt fast i treet, men han hadde av naturlige årsaker ikke anledning til å gi en kommentar på daværende tidspunkt.

I etterkant av redningsaksjonen sier han følgende til Se og Hør:

- Det kunne vært alvorlig, men riktig vurdering ble tatt, som gjorde at dette gikk helt strålende. Tre timer i toppen av et tre er jo en artig erfaring. Takk til norsk helsevesen for strålende innsats, og alle de andre folka som hjalp til.

På Instagram har 23-åringen lagt ut en serie med bilder, der det ser ut til at det var lite panikk fra hans side mens han satt i treet. Myhrer tok flere «selfies» av seg selv underveis, og fulgte tilsynelatende med på redningsaksjonen på nettaviser mens han ventet på å få komme ned.

Realitykjendis

Ifølge Tønsberg Blad var Myhrer i et følge med flere hoppere da han skal ha havnet i treet før landing.

- Vi har kommet fram. Det er en person som henger fast i et tre. Vi vet ikke nøyaktig hvor høyt det er, men har et siste anslag på 23 meter, sa operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud til Dagbladet lørdag.

Saken fortsetter nedenfor.

REDNINGSARBEID: Klatrere fra brannvesenet i Drammen på vei opp for å redde Myhrer. Foto: Vestfold interkommunale brannvesen
REDNINGSARBEID: Klatrere fra brannvesenet i Drammen på vei opp for å redde Myhrer. Foto: Vestfold interkommunale brannvesen Vis mer

Aftenposten skrev lørdag ettermiddag at fallskjermhopperen som satt fast i treet var en norsk realitykjendis. Like før klokken 18.00 ble det kjent at det var Grunde Myhrer som satt fast i treet.

Han hadde tidligere lørdag delt en video på historiefunksjonen til Instagram, der han tilsynelatende var i ferd med å gå inn i flyet før fallskjermhoppet fant sted.

Avisen har snakket med tidligere «Idol»-dommer og artistmanager Jan Fredrik Karlsen, som fungerte som Myhrers instruktør.

Han fortalte at hopperen nettopp var ferdig med et fallskjermkurs.

- Dette var et av hans første singelhopp, sa Karlsen til avisen.

Ved godt mot

Ifølge Tønsberg Blad var Myhrer ved godt mot mens han satt fast:

- Han synger «Ta livet som det faller seg. Han virker definitivt uskadd der han henger, og da han hørte at de vurderte Sea King-helikopter sa han «da klatrer jeg heller ned», sa avisens reporter på stedet lørdag.

GRUNDE MYHRER: Selv om ting kanskje virket greit på skjermen, var ikke alt helt som det skulle for Grunde Myhrer, en av årets deltakere i Camp Kulinaris. Nå forteller han hvordan han egentlig hadde det. Vis mer

LES OGSÅ: Derfor er ikke Bahareh Letnes med i «Farmen kjendis»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer