<strong>TØFF OPPLEVELSE:</strong> Modellen Christina Celeste Ruste Hinna hevder oppholdet på årets Robinson-øy var langt tøffere enn hun hadde forventet på forhånd. Her er hun i aksjon under årets innspilling. Foto: TV3
TØFF OPPLEVELSE: Modellen Christina Celeste Ruste Hinna hevder oppholdet på årets Robinson-øy var langt tøffere enn hun hadde forventet på forhånd. Her er hun i aksjon under årets innspilling. Foto: TV3 Vis mer

Ble singel etter Robinson

- Nå vil jeg nyte singellivet, sier modellen Christina Celeste Ruste Hinna. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Robinson-Christina nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Modellen Christina Celeste Ruste Hinna fikk en langt tøffere utfordring enn forventet da hun tidligere i år reiste til Fillippinene for å delta i årets utgave av realityserien «Robinsonekspedisjonen».

Modellen - som ble rekruttert til realityserien av programleder Christer Falck - avslører til Seher.no at hun fikk seg en ubehagelig overraskelse, da hun oppdaget at deltagerne blant annet ikke ble servert noe ekstra mat etter at kameraene var slått av.

- Jeg var ganske kjepphøy før jeg reiste og sa «Dette blir ikke noe problem!», men det var ganske tøft å komme ned.

Ble singel da hun kom hjem
Men også etter at hun kom hjem fra øyoppholdet, opplevde -åringen - som i TV3-programmet står oppført med kjæreste -  en personlig nedtur.

Kort tid etter hjemkomsten ble nemlig Christina Celeste - som blant annet var en av finalistene i konkurransen om å bli årets Vi Menn-pike 2010 - igjen singel.

- Jeg har ikke noe kjæreste nå. Men det var ikke bare på grunn av Robinson-oppholdet mitt det ble slutt, sier hun til Seher.no på onsdagens premierefest i Oslo.

Ikke på kjærestejakt
Mange tidligere Robinson-deltakere har opplevd strøm av frierbrev og flørtende meldinger på SMS og Facebook, etter at serien har begynt på, heller Christina Celeste kaldt vann i blodet på eventuelle beilere.

- Jeg er ikke på utkikk etter noen ny kjæreste. Nå vil jeg bare nyte singeltilværelsen, sier hun med et smil til Seher.no.

«Robinsonekspedisjonen» ser du søndag på TV3 klokken 21.00. Se stor TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er årets Robinson-deltakere
 


[obj:media:9938]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer