Daniel Viem Årdal:

Ble singel etter «Farmen»

«Farmen»-deltakeren Daniel Viem Årdal proklamerte seg selv som singel inne på gården, men i virkeligheten hadde han en romanse hjemme.

SINGEL: Daniel Viem Årdal røper at han hadde en romanse hjemme under «Farmen»-oppholdet. Nå har den imidlertid tatt slutt. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SINGEL: Daniel Viem Årdal røper at han hadde en romanse hjemme under «Farmen»-oppholdet. Nå har den imidlertid tatt slutt. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I gårsdagens episode av «Farmen» ble det dramatikk da deltakeren Inger Cecilie Grønnerød (47) valgte å sabotere ukesoppdraget ved å tenne på et broderiteppe inne i huset.

Det var imidlertid ikke bare det som kom fram i gårsdagens «Farmen»-episode, men også at ukas storbonde Daniel Viem Årdal (30), som proklamerte seg selv som singel på «Farmen»-gården, i virkeligheten hadde en romanse hjemme.

Det var VG som først omtalte saken.

SABOTASJE: Under onsdagens episode av «Farmen», kommer det fram at det har vært sabotasje av ukesoppdraget. Det får spesielt en deltaker til å rase. Video: TV 2/Privat/Ingebjørg Iversen. Reporter: Henriette Eilertsen/Ingebjørg Iversen. Vis mer

Gikk hver til sitt

Det kom fram da deltakerne fikk brev fra sine nærmeste, og det var i den forbindelse at Årdal fikk brev fra det han omtalte som «sin kjære» i episoden.

- Det var ekstremt hyggelig å få brev fra alle i familien og min kjære. Det betyr ganske mye, uttalte han i gårsdagens episode.

Overfor avisa forklarer han at han i etterkant av deltakelsen har blitt singel.

- Jeg har for så vidt alltid vært det, men jeg holdt på med én da jeg dro inn på Farmen. Men vi avsluttet det da jeg kom hjem igjen, forklarer han til VG.

Tok fyr

Til tross for at han ikke ønsker å gå nærmere inn på hva som gjorde at det tok slutt, innrømmer han at det å være borte fra hverandre hadde litt å si.

- Vi var borte fra hverandre lenge og var veldig glad i hverandre. Men da jeg kom hjem bestemte vi oss for å bare gå hvert til vårt, innrømmer han til avisa.

Se og Hør har vært i kontakt med Viem Årdal som opplyser om at han ikke ønsker å kommentere saken.

Som nevnt var det en innholdsrik episode av «Farmen» i går. Broderiet som henholdsvis Karianne Kopperstad (27) og Sindre Nyeng (23) hadde brukt mangfoldige timer på, fikk nemlig hovedrollen i Inger Cecilie «I.C» Grønnerøds komplott for å hindre storbonde Daniel Viem Årdal i å få nok en finalekniv.

HETSET: Inger Cecilie Grønnerød har fått flere tilbakemeldinger på sin «Farmen»-deltakelse. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Da de andre deltakerne hadde forlatt rommet, hastet Grønnerød bort til et brennende stearinlys, og holdt det inntil broderiet, som kjapt tok fyr. Hun kom seg deretter kjapt ut av huset, og broderiet ble dermed igjen, ulmende på gulvet.

I episoden både ser og hører man deler av produksjonen ta affære, og broderiet blir kjapt kastet på gårdsplassen utenfor. De andre deltakerne kommer deretter løpende når de ser det ryker kraftig foran huset.

UTE AV FARMEN: Karianne og Karianne Vilde har blitt bestevenner inne på Farmen. Derfor er det ekstra kjipt når de må kjempe mot hverandre i denne ukens tvekamp. Vis mer

- Driter i ukesoppdraget

Grønnerød bedyret imidlertid sin uskyld, og den skyldige ble ikke avslørt i episoden. Storbonden ble imidlertid rasende.

- Jeg driter i ukeoppdraget, men ikke tenn på noe inne i et hus, freste han over spisebordet.

Til Se og Hør fortalte Viem Årdal at han var «lynings».

- Man tenker jo «er det sånn det skal være, skal vi få lov til å gjøre sånne ting?». Det er ikke sånn det skal være. Man lurer på hvor grensa går, jeg synes det er langt over, sa han.

Programredaktør Kathrine Haldorsen bekreftet til Se og Hør at produksjonen var klar over sabotasjen.

- Det var folk til stede i rommet hele tida, og det er viktig for oss å understreke at Inger Cecilie aldri satte noe eller noen i fare med det hun gjorde. Situasjonen var under kontroll hele veien. Verken deltakere, dyr eller hus var i fare, skrev hun i en mail.

LES OGSÅ: «Farmen»-Thor: - En krise i livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer