Ble singel etter en måned

- Det er ganske forvirrende.

SINGEL: Modellen Daisy Lowe er nå singel, etter kun én måned. Foto: Stella Pictures
SINGEL: Modellen Daisy Lowe er nå singel, etter kun én måned. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Modellstjernen Daisy Lowe (21) er blitt singel igjen. Det kun én måned etter at hun kunngjorde at hun hadde blitt sammen med «Doctor Who»-stjernen Matt Smith (27).

Ifølge Contactmusic.com bekreftet paret at de var sammen etter at de ble observert på Coachella-festivalen i California i april, der de holdt hender og kysset.

Nå har imidlertid paret allerede valgt å gå hver sin vei. Grunnen skal være at forholdet rett og slett mistet gnisten etter kort tid. Det skriver The Sun.

- Det er ganske forvirrende. I begynnelsen var Matt helt gal etter Daisy, og kunne ikke få nok av henne. Men da hun først begynte å like ham, ble det liksom aldri noe av, sier en kilde den den britiske tabloiden.

- Alle trodde de kom til å være sammen kjempelenge, fordi det virket som om de likte hverandre veldig godt. Men Matt er en veldig avslappet person, og de er i helt forskjellige vennegjenger. Det har faktisk nesten ingen felles interesser.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Rockedøtrene tar over catwalken