Cole Sprouse og Lili Reinhart:

- Ble sett mens de kysset hverandre

Romanseryktene svirrer rundt nytt «Riverdale»-par.

SKUESPILLERNE: F.v. Cole Sprouse, K.J. Apa, Ashleigh Murray, Madelaine Petsch, Camila Mendes og Lili Reinhart. Foto: NTB Scanpix
SKUESPILLERNE: F.v. Cole Sprouse, K.J. Apa, Ashleigh Murray, Madelaine Petsch, Camila Mendes og Lili Reinhart. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no) I den første sesongen av ungdomsserien «Riverdale» forelsker karakterene Betty og Jughead seg og blir kjærester.

Under tegneseriemessen Comic Con i San Diego i USA, kan det ha sett ut til at rolleinnehaverne har falt for hverandre på ekte også.

Skuespillerkollegene Cole Sprouse (24) og Lili Reinhart (20) satt ifølge People nærme hverandre under alle arrangementene.

BARE GODE VENNER?: Cole og Lili under messen Comic Con. Foto: NTB Scanpix
BARE GODE VENNER?: Cole og Lili under messen Comic Con. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det har naturligvis satt fart i ryktene om en romanse.

- Hva vi har er sjeldent

På en av festene etter selve Comic Con-arrangementet, ble Lili og Cole sett hånd i hånd.

Lili hadde på seg Coles jakke, og en kilde sier til People at paret også kysset.

Paret har ikke bekreftet romanseryktene selv ennå, til tross for at de har postet flere bilder av hverandre på Instagram.

Ved siden av skuespillerkarrieren er Cole fotograf, og har blant annet tatt bilder av Kendall Jenner (21) og Zendaya (20) tidligere.

Imidlertid er det tilsynelatende kun Lili han har tatt bilder av fra «Riverdale»-gjengen.

Saken fortsetter nedenfor.

Tidligere har Lili uttalt til People at alle skuespillerne er blitt en sammensveiset gjeng, og at de ofte henger sammen på fritiden.

- Jeg kan ikke beskrive hvor heldige vi er. Jeg føler dette er sjeldent - hva vi har er sjeldent, sa hun i januar.

Ble sexsymbol over natten

I serien følger vi en rekke ungdommer som prøver å løse byens drapsgåte. Lilis karakter, Betty, er først forelsket i bestevennen Archie før hun blir sammen med Jughead.

Archie, eller Keneti James Fitzgerald Apa (19) som han egentlig heter, har blitt storfavoritten blant den unge fansen.

K.J. Apa, som er kallenavnet han bruker, opplevde å få en diger fanskare nesten over natten.

I et større intervju med Vulture har Apa blant annet åpnet opp om den enorme suksessen, hva han synes om å bli stemplet som sex-symbol, og om sin familiebakgrunn.

- Jeg har en stor familie som er samoanere (et urfolk, journ. anm.). Så den samoanske kulturen har alltid spilt en stor rolle i livet mitt. (...) Faren min er faktisk en høvding i Samoa, sier skuespilleren, og legger til at han har en tatovering på høyre skulder som er en hyllest til faren.

Saken fortsetter nedenfor.

Me and my mate Cole

Et innlegg delt av KJ Apa (@kjapa)

19-åringen, som kommer fra Auckland i New Zealand, har særdeles få film- og tv-opptredener bak seg.

På tross av dette kapret han altså «Riverdale»-rollen, etter at serieskaperne hadde jaktet på den perfekte skuespilleren verden over i hele fire måneder.

- Er det ikke rart? Jeg tenkte bare: «Hva hvis jeg ikke ser bra ut med rødt hår?», uttalte en spøkefull Apa til New Zealand Herald, da nyheten ble kjent.

I virkeligheten har nemlig 19-åringen mørkebrunt hår, og ikke rødt, slik karakteren i serien har. For å få til dette måtte Apa dermed gjennom omfattende behandlinger hos frisøren.

- Jeg måtte dra til frisøren annenhver uke, der vi både bleket og farget håret. Det var ganske smertefullt de to første gangene, for da måtte de farge øyenbrynene i samme slengen. De måtte først bleke øyenbrynene, og jeg hadde to hull, hvor blekemiddelet brant seg inn i huden, uttalte han til Vulture.

LES OGSÅ: Justin Bieber meide ned fotograf

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer