«Farmen Kjendis»:

- Ble sendt på legevakten tre ganger

Dennis Vareide avslører helsedrama i «Farmen»-kulissene.

SENDT PÅ DØR: Etter en spennende tvekamp, måtte Dennis Vareide pakke baggen og forlate «Farmen»-gården. Nå forteller han om helseproblemene han hadde inne på gården, som ikke ble vist på tv. Foto: Alex Iversen / TV 2
SENDT PÅ DØR: Etter en spennende tvekamp, måtte Dennis Vareide pakke baggen og forlate «Farmen»-gården. Nå forteller han om helseproblemene han hadde inne på gården, som ikke ble vist på tv. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det begynner å spisse seg til på gården i Østfold, der et knippe kjendiser fortsatt konkurrerer om hvem som best kan leve 100 år tilbake i tid. Årets «Farmen kjendis»-sesong har bydd på konflikt, intriger og hemmelige planer, men gårdslivet har også fått flere vennskap til å oppstå.

Det sørget for at kveldens tvekamp ble av den vonde sorten. Stian «Staysman» Thorbjørnsen (35) og Dennis Vareide (27) ble gode venner under innspillingen, men en av dem måtte altså denne gangen takke for seg.

Øksekast ble valgt som gren, og hele tre runder måtte til for å avgjøre utfallet. Begge fikk nemlig samme antall antall poeng i de to første rundene, til forbauselse fra resten av gjengen - som nærmest beit negler under kampen.

Det var derimot Stian som fikk inn det avgjørende kastet, og dermed sikret seg en uke til på gården.

Lite dramatisk

- Da Stays traff så himla bra, måtte jeg bare takke for meg. Jeg skjønte at det var mye som skulle til etter det flotte kastet hans, og det var egentlig helt greit. Jeg kunne ikke vinne, sier Dennis til Se og Hør.

Han ser på det som en seier i seg selv at han kom til uke fire i programmet, og hadde i starten ikke regnet med at han skulle komme så langt i den populære realityserien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.