Sandra Bullock:

Ble seksuelt trakassert som 16-åring

- Til en viss grad blir man handlingslammet.

ÅPNER OPP: Sandra Bullock er svært engasjert i Time's Up-kampanjen. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: Sandra Bullock er svært engasjert i Time's Up-kampanjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Hollywood-stjernen Sandra Bullock (53) pleier vanligvis å verne svært godt om privatlivet sitt.

Siden sommeren 2015 har hun vært kjæreste med modellen og fotografen Bryan Randall (51), men paret har enda til gode å vise seg sammen i offentlige sammenhenger.

Men i et nytt intervju med bladet InStyle, hvor Bullock pryder forsiden, letter hun nå på sløret om flere personlige ting. Blant annet om sine to barn, kjærligheten og seksuell trakassering, melder Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

Nylig donerte «Speed»-stjernen $500.000 dollar til Time's Up-kampanjen, en sak hun er sterkt engasjert i og blir beveget når hun snakker om, ifølge nettstedet.

- Det er lett å gi penger til mennesker som er så utrolig modige og åpne. Men Time's Up handler ikke bare om skuespillerne. Det handler om alenemødre som har blitt misbrukt, mobbet og seksuelt trakassert. Det er vår plikt å gjøre hva enn vi kan for å hjelpe, sier hun til InStyle og fortsetter:

- Jeg kan trygt si at alle jeg kjenner har opplevd en eller annen form for trakassering eller kjenner noen som har opplevd det. Selv skjedde det meg da jeg var 16. Til en viss grad blir man handlingslammet og man tenker: «Vil noen tro meg?» Frem til nylig var det offeret som satt igjen med skammen, ikke gjerningsmannen.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/1 mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd
år
799 kr/år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer