Sandra Bullock:

Ble seksuelt trakassert som 16-åring

- Til en viss grad blir man handlingslammet.

ÅPNER OPP: Sandra Bullock er svært engasjert i Time's Up-kampanjen. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: Sandra Bullock er svært engasjert i Time's Up-kampanjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Hollywood-stjernen Sandra Bullock (53) pleier vanligvis å verne svært godt om privatlivet sitt.

Siden sommeren 2015 har hun vært kjæreste med modellen og fotografen Bryan Randall (51), men paret har enda til gode å vise seg sammen i offentlige sammenhenger.

Men i et nytt intervju med bladet InStyle, hvor Bullock pryder forsiden, letter hun nå på sløret om flere personlige ting. Blant annet om sine to barn, kjærligheten og seksuell trakassering, melder Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG: Her koser skuespilleren seg i Disneyland med kjæresten Bryan. Bildet er tatt i 2015. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Her koser skuespilleren seg i Disneyland med kjæresten Bryan. Bildet er tatt i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nylig donerte «Speed»-stjernen $500.000 dollar til Time's Up-kampanjen, en sak hun er sterkt engasjert i og blir beveget når hun snakker om, ifølge nettstedet.

- Det er lett å gi penger til mennesker som er så utrolig modige og åpne. Men Time's Up handler ikke bare om skuespillerne. Det handler om alenemødre som har blitt misbrukt, mobbet og seksuelt trakassert. Det er vår plikt å gjøre hva enn vi kan for å hjelpe, sier hun til InStyle og fortsetter:

- Jeg kan trygt si at alle jeg kjenner har opplevd en eller annen form for trakassering eller kjenner noen som har opplevd det. Selv skjedde det meg da jeg var 16. Til en viss grad blir man handlingslammet og man tenker: «Vil noen tro meg?» Frem til nylig var det offeret som satt igjen med skammen, ikke gjerningsmannen.

Saken fortsetter under bildet.

KINOAKTUELL: Neste måned har Sandra Bullocks nyeste film Oceans 8 premiere. Her spiller hun blant annet mot Rihanna og Cate Blanchett. Foto: NTB Scanpix
KINOAKTUELL: Neste måned har Sandra Bullocks nyeste film Oceans 8 premiere. Her spiller hun blant annet mot Rihanna og Cate Blanchett. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lykkelig tobarnsmor

Den talentfulle skuespilleren åpner seg også opp om barna. Åtte år gamle Louis som hun adopterte i 2010 og fem år gamle Laila som hun adopterte i 2015.

- La oss kalle disse ungene for barna våre. Ikke si adopivbarna våre. Ingen kaller ungene sine for prøverørsbarna mine eller «Shit, jeg dro på en bar og ble gravid»-barnet sitt. La oss bare si barna våre.

Videre beskriver hun sønnen som «supersensitiv».

- Jeg kaller ham min 78 år gamle sønn, forklarer hun og sammenligner ham med den amerikanske komikeren Shecky Greene (92).

- Han er smart og snill. Jeg så det med en gang jeg fikk ham. Det var en spirituell åndelighet ved ham. Da tenkte jeg at «jeg håper jeg ikke ødelegger dette».

Saken fortsetter nedenfor.

SE TRAILER: Sandra Bullock har tatt over roret etter George Clooney i «Ocean's 8». Video: Warner Bros. Pictures Vis mer

Utroskapskandale

I 2010 opplevde Sandra Bullock et personlig mareritt da flere kvinner stod fram i media og hevdet de hadde vært utro med ektemannen hennes, Jesse James (49).

Avisoverskriftene førte til at paret flyttet fra hverandre og Jesse la seg inn til behandling hos psykolog, men ingenting kunne redde ekteskapet.

Duoen ble skilt etter fem års ekteskap.

De tre siste årene har derimot lykken smilt til tobarnsmoren. I dag bor nemlig hun og kjæresten Bryan sammen i Beverly Hills, hvor de oppdrar barna som en familie.

- Han er supersnill. For ungene er han nummer en, og jeg nummer to. Men jeg forstår det for han er morsommere og bestikker dem bedre enn meg.

LES OGSÅ: I saksa etter 20 år med grove sex-skandaler