NÅ: Talkshow-vertinnen Ricki Lake stråler som aldri før. Hun har slanket seg 63 kilo, og veier i dag 54 kilo. Foto: All Over Press
NÅ: Talkshow-vertinnen Ricki Lake stråler som aldri før. Hun har slanket seg 63 kilo, og veier i dag 54 kilo. Foto: All Over PressVis mer

- Ble seksuelt misbrukt

Ricki Lake slanket seg 63 kg. Nå tør hun snakke ut årsaken til vektproblemene.

SEHER.NO: Det har aldri vært noen hemmelighet at TV-vertinnen Ricki Lake (39) har slitt med vekta, og Lake har hele tiden vært åpen om problemene.


Men frem til nå har Lake holdt grunnene til vektøkningen for seg selv.


I et åpenhjertig intervju med Access Hollywood avslører Ricki Lake at hun ble seksuelt misbrukt som barn, og at hun tror at dette kan ha ført til den enorme vektøkningen...


- Jeg var offer for seksuelt misbruk i barndommen, og jeg tror det spilte en rolle i vektøkningen. Jeg har i mange år gått til psykolog for å jobbe med problemene mine. Et spørsmål jeg stiller meg selv er: "Hvorfor lot jeg det gå så langt?", sier Ricki til Access Hollywood.


Talkshow-vertinnen veide på det meste 117 kilo, men nå er hun 63 kilo lettere, og har gått fra å være en størrelse 52 til en 34.


Lake forteller også at misbruket har gjort henne til den hun er i dag.


- Jeg legger ikke skylden på foreldrene mine. Jeg tror ikke noen kunne gjort noe annerledes, det var annerledes da. På en måte tror jeg at dette kan ha gjort meg til den jeg er i dag, sier hun.


- Foreldrene mine visste det ikke før jeg fortalte dem det. Jeg ble misbrukt over lengre tid, men jeg ville ikke si noe. Det er veldig rart for et barn å bli misbrukt på denne måten, de stoler på den personen og de er laget for å få oss til å føle oss spesielle. Og når man ikke sier noe, føler man seg skyldig fordi man ikke sier noe, og misbruket fortsetter. Men da jeg først sa noe, forsvant denne personen ut av livet mitt, og det ble aldri et tema igjen, sier Ricki Lake.


Ricki Lake er mest kjent fra talkshowet "The Ricki Lake show", men i 2006 ble programmet tatt av luften. Det gikk lenge rykter om at Ricki skulle starte et lignende talkshow, men dette ble aldri noe av.


Etter "The Ricki Lake show" har vi sett Ricki Lake i musikalen "Hairspray".


Nå jobber hun med sin egen dokumentar "The Business of Being Born" som vil bli å se på TV i USA i januar neste år.


SE VIDEO: Utdrag av intervjuet med Ricky Lake kan du se her (ekstern link)