PASSER PÅ: Emma Thompson har laget en håndbok til datteren sin i håp om å gi henne råd og veiledning om sex og følelser. Foto: Keith Mayhew/Landmark Media. /Al
PASSER PÅ: Emma Thompson har laget en håndbok til datteren sin i håp om å gi henne råd og veiledning om sex og følelser. Foto: Keith Mayhew/Landmark Media. /AlVis mer

Ble seksuelt misbrukt av magiker

Den Oscar-belønte skuespilleren Emma Thompson snakker ut om den traumatiske opplevelsen - og har skrevet håndbok om sex og følelser til sin datter Gaia (13).

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Emma Thompson (54) avslører, ifølge RadarOnline, at hun ble seksuelt misbrukt som åtteåring.

MISBRUKT: Emma Thompson avslører at hun som åtteåring ble misbrukt av en magiker som familien hadde leid inn i forbindelse med fødselsdagen hennes. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
MISBRUKT: Emma Thompson avslører at hun som åtteåring ble misbrukt av en magiker som familien hadde leid inn i forbindelse med fødselsdagen hennes. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

- Foreldrene mine hadde leid inn en magiker for å underholde på en fest i forbindelse med min åtteårsdag. Han var en gammel mann med grått hår. Han tok meg til sides og spurte om jeg hadde lyst på godteri. Jeg svarte ja, og da måtte jeg kysse ham som takk, avslører hun.

54-åringen forteller videre at hun er sjokkert over hvordan dagens samfunn presser sex og porno på barn og unge, og har derfor skrevet en håndbok om sex og følelser til sin datter Gaia (13).

- Jeg har konstant angst, men jeg vet at dette er noe de unge er nødt til å finne ut av på egenhånd. Men vi kan bidra ved at vi lytter og er der for dem. Jeg har derfor skrevet en håndbok til min datter, hvor jeg beskriver diverse følelser man har i kroppen, om seksuelle følelser og forholdet mellom sex og følelser, forklarer hun ifølge nettstedet.

Emma Thompson er gift med skuespiller Greg Wise (47) som hun har adoptivsønnen Tindyebwa Agaba (26) med, i tillegg til deres biologiske datter Gaia (13).

LES OGSÅ: Dumpet sin meksikanske flørt