SMIGRET: - Det virket som de koste seg da. Og det tar jeg som en veldig positiv greie, sier Vivian Sørmeland til Seher.no. Foto: Per Ervland/Aller Internett
SMIGRET: - Det virket som de koste seg da. Og det tar jeg som en veldig positiv greie, sier Vivian Sørmeland til Seher.no. Foto: Per Ervland/Aller InternettVis mer

Ble satt ut da Celina dukket opp

Den norske artisten fikk seg litt av et sjokk under konserten hun hadde i Oslo.

Se videointervjuet med Vivian Sørmeland nederst i saken!

SEHER.NO: I sommer kom Vivian Sørmeland (24) ut med sin debutsingel, "Anyone Who's Anyone". Etter den tid har den tidligere "Idol"-stjernen rukket å spille mange konserter. Og på én av dem fikk hun seg litt av et sjokk.

"Gjett hvem som plutselig står og danser og koser seg rett foran scenen??? Jo, tro d eller ei, Celina Midelfart!!!!!! Og jeg var ikke alene om å få hakeslipp!!! Ikke bare var hun en av de vakreste skapningene jeg noen gang har sett, men hun er vel i bunn og grunn den siste personen jeg hadde forventet å se på smuget!!".

Dette var hva Vivian skrev på sin egen blogg 9. september i år. Men det stopper ikke der, hør bare:

"Jeg prøver jo selvfølgelig å la være å stirre og konsentrere meg om d jeg skal gjøre, helt til jeg merker at hun plutselig står og roper Vivian! Vivian! Vivian! It made my day!!! Men samtidig noe av det merkeligste jeg har vært med på…. Men fantastisk morsomt!!:)", skrev hun den gang.
 
Denne julen er er Vivian en av flere profilerte artister som har spilt inn årets julelåt fra Seher.no i Tommy Fredvang, kjent fra "X Factor", og kompisen Stian Hansens musikkstudio, StudioLab.

- Hvordan var det å oppdage at selveste finansdronningen Celina Midelfart var i salen på en av dine konserter, Vivian?

- Egentlig tok det litt tid før jeg så at de var der. For det var jo de siste personene jeg hadde sett for meg at skulle komme på Smuget. Men det jeg synes var spesielt kult, var at de faktisk drar på Smuget! De koser seg, har det gøy, er med og danser - og for meg virket de som veldig jordnære folk. Jeg synes bare det var utrolig kult å se dem der, og se at de er som alle oss andre.

Den positive overraskelsen til tross: Den blide 24-åringen vil ikke påstå noe som helst rundt hvor stor fan Celina egentlig er.

- Fan og fan, det tror jeg nok er litt å ta i. Men det virket som de koste seg da. Og det tar jeg som en veldig positiv greie. Jeg ble helt satt ut, og det ble resten av bandet også.

Hvis alt går etter planen vil Vivian Sørmelands første plate komme engang på nyåret. Og den siste tiden har den sangglade jenta, som fortsatt jobber ved siden av musikken, blant annet vært i Danmark for å bygge videre på sin artistkarriere.

- Jeg har skrevet låter med de samme folkene som var med å skrive singelen. Det var en fantastisk bra uke, jeg fikk masse inspirasjon og motivasjon til å jobbe igjen. Samtidig fikk jeg bevist overfor meg selv at jeg har utviklet meg som låtskriver det siste året, forteller Vivian, som gjennom singelen "Anyone Whos Anyone" overrasket mange med sin noe rocka stil.

- Det var et veldig bevisst valg, faktisk. Jeg følte at når jeg skulle komme tilbake, da ville jeg sette et standpunkt. Jeg har nok bedre låter til den plata enn dette, men jeg følte at denne singelen satte et bra standpunkt på hva jeg er som artist og at den kunne gi folk litt bakoversveis. Jeg ville gjøre folk litt overrasket, det var på en måte målet mitt, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Jeg har aldri vært populær blant gutta

Se videointervjuet med Vivian Sørmeland her:[obj:media:8232]