DIETT: Under innspillingen av «Captain America: The winter soldier» måtte Scarlett Johansson gjennom en streng diett og utføre et strengt treningsprogram, for å komme inn i latex-kostymet hun bruker i rollen som Black Widow. Foto: Stella Pictures
DIETT: Under innspillingen av «Captain America: The winter soldier» måtte Scarlett Johansson gjennom en streng diett og utføre et strengt treningsprogram, for å komme inn i latex-kostymet hun bruker i rollen som Black Widow. Foto: Stella PicturesVis mer

Ble satt på diett for å passe i drakten

Scarlett Johansson ble tvunget til å ofre favorittmaten.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Scarlett Johansson (28) har fått mye skryt for sine vakre former.

Men da hun tidligere i år spilte inn filmen «Captain America: The winter soldier» måtte hun ofre favorittmaten for å gå ned flere kilo til rollen som Black Widow i superhelt-filmen som har premiere til neste år.

I filmen sprader Scarlett rundt i en åletrang latex-drakt og måtte i tillegg til dietten gjennomføre et strengt treningsprogram.

Men det var én ting den vakre skjønnheten drømte om i tiden med trening og diett:

- Buffalo-saus!, fortalte Scarlett under et intervju med E!Online, og henviser til en kraftig saus som ofte serveres med kylling.

Scarlett avslører videre at superhelt-makker Chris Evans (32), som spiller selveste Captain America, har testet ut den sexy drakten 28-åringen bruker i filmen:

- Han har faktisk prøvd den!, sier Scarlett.

- Ja, og helt ærlig, det er absolutt ikke behagelig å bære antrekket. Man kan jo faktisk bevege seg i Captain America-kostymet!, konstaterer Evans.

LES OGSÅ: Se hva Haakon har på pulten!