STRÅLTE SAMMEN: Emma Thompson hadde med seg sin vakre datter Gaia Wise på prisutdeling.  Foto: Rex Features
STRÅLTE SAMMEN: Emma Thompson hadde med seg sin vakre datter Gaia Wise på prisutdeling. Foto: Rex FeaturesVis mer

Ble satt i skyggen av sin 16 år gamle datter

«Love Actually»-stjernen Emma Thompson er ikke lenger den eneste i familien som får fotografene til å stimle sammen.

SEOGHØR.NO: Den Oscar-vinnende skuespilleren Emma Thompon (56) er alltid stilfull og flott på den røde løperen.

Da den britiske filmstjernen - som blant annet er kjent fra filmen «Love Actually» - møtte opp på prisutdelingen London Evening Standard Awards denne helgen, ble hun imidlertid satt i skyggen av sin 16 år gamle datter Gaia.

Emma hadde på seg en flott lyserosa todelt dress, mens den vakre 16-åringen matchet moren sin i en beige heldress. Duoen strålte sammen på den røde løperen og sto arm-i-arm hele kvelden.

- Gaia er en fantastisk vakker og ung kvinne, kommenterte brukeren «ImpossibleLady» under artikkelen til Daily Mail.

Også skuespilleren selv fikk skryt i nettstedets kommentarfelt.  

- De ser begge fantastiske ut. Emma er en jordnær og intelligent kvinne, skrev brukeren med kallenavn «Substance». 

Saken fortsetter under bildet. 

MOR OG DATTER: Emma Thompson og datteren Gaia Wise strålte sammen på London Evening Standard British Film Awards.  Foto: Rex Features
MOR OG DATTER: Emma Thompson og datteren Gaia Wise strålte sammen på London Evening Standard British Film Awards. Foto: Rex Features Vis mer

Rørende tale

Emma vant prisen for «beste komedieskuespiller» for filmen «The Legend of Barney Thomson», og dediserte prisen til sin avdøde venn og motspiller i filmen «Love Actually», Alan Rickman.

Rickman tapte kampen mot kreften i midten av januar, kun 69 år gammel.

- Jeg ønsker å dedisere dette til kjæreste Alan Rickman som mange av oss sårt savner her i kveld. Dette er så hjerteskjærende, men sånn er det, sånne ting skjer. Han sa alltid at jeg kom til ende opp med å se ut som min mor, og han hadde redd, sa prisvinneren fra scenen. 

Rickman og Thompson spilte ektepar i den kjente juleklassikeren «Love Actually» fra 2003, og de har også begge spilt i de populære «Harry Potter»-filmene. 

BLE GODE VENNER: Emma Thompson og Alan Rickman spilte mot hverandre i «Love Actually». Foto: NTB scanpix
BLE GODE VENNER: Emma Thompson og Alan Rickman spilte mot hverandre i «Love Actually». Foto: NTB scanpix Vis mer

Åpnet seg om misbruk

I 2013 avslørte den britiske skjønnheten at hun som åtteåring ble seksuelt misbrukt da foreldrene hadde leid inn en magiker for å underholde på bursdagen hennes.

- Han var en gammel mann med grått hår. Han tok meg til sides og spurte om jeg hadde lyst på godteri. Jeg svarte ja, og da måtte jeg kysse ham som takk, avslørte hun til RadarOnline.

Skuespilleren fortalte også at hun er sjokkert over hvordan dagens samfunn presser sex og porno på barn og unge, og har derfor skrevet en håndbok om sex og følelser til sin datter Gaia.

- Jeg har konstant angst, men jeg vet at dette er noe de unge er nødt til å finne ut av på egenhånd. Men vi kan bidra ved at vi lytter og er der for dem. Jeg har derfor skrevet en håndbok til min datter, hvor jeg beskriver diverse følelser man har i kroppen, om seksuelle følelser og forholdet mellom sex og følelser, forklarte hun ifølge nettstedet.

LYKKELIG GIFT: Emma Thompson og Greg Wise har vært gift siden 2003 og har datteren Gaia sammen, i tillegg til deres adoptivsønn Tindyebwa Agaba. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG GIFT: Emma Thompson og Greg Wise har vært gift siden 2003 og har datteren Gaia sammen, i tillegg til deres adoptivsønn Tindyebwa Agaba. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Skuespiller Alan Rickman er død