- Ble såret av de hatefulle kommentarene

Stjernen fikk huden full da hun ble gravid som 16-åring.

<strong>SÅRET:</strong> Jamie Lynn mottok mye hets etter at hun ble gravid i så ung alder. De hatefulle kommentarene såret henne. Foto: All Over Press
SÅRET: Jamie Lynn mottok mye hets etter at hun ble gravid i så ung alder. De hatefulle kommentarene såret henne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jamie Lynn Spears (20) ble gravid som 16-åring. Sammen med tenåringskjæresten Casey Aldridge fikk hun datteren Maddie.

Og selv om Britney Spears lillesøster ikke hadde planlagt graviditeten i 2007, mener hun i dag at hun er akkurat der hun skal være.

- Casey var min første kjærlighet. Siden den dagen jeg så ham, ville jeg bare gifte meg med ham og være sammen med ham for alltid, sier yngste blad Spears til magasinet Glamour. Hun forklarer hvorfor hun valgte å bære fram barnet.

- Jeg måtte ta det valget som gjorde at jeg klarte å sove hver natt.

På tiden rundt graviditeten var Jamie Lynn Spears blitt TV-stjerne og hun hadde en ledende rolle i en populær amerikansk ungdomsserie. Hun sier.

- Jeg følte ansvar rettet mot de unge jentene og mødrene deres som sannsynligvis ble skuffet over meg. Det beklager jeg. Men jeg forsøkte ikke å gjøre tenåringsgraviditet til noe glamorøst. Alle får tildelt noen kort. Dette var mitt valg og slik jeg valgte å spille dem. Men hatefulle kommentarer såret. Jeg gjorde så godt jeg kunne.

I dag er Jamie Lynn Spears alenemor men får god støtte fra barnefaren.

- Jeg har vært på date noen ganger, men er først og fremst mor. Og inntil jeg føler noe virkelig seriøst for noen, skal ingen mann bli introdusert for min datter. 

Da Britney i desember stod på scenen i Puerto Rico, tok hun med hele familien opp på scenen. Det inkluderte selvsagt både Jamie Lynn og Maddie.

Men også på scenen var ektemannen Jason Trawick, Britneys to sønner Sean Preston og Jayden James, og moren Lynn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Tok med sønnene på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer