Ble sammen med jente etter Depp-bruddet

Nå titter Hollywood-stjernen Amber Heard bare på kvinner.

JOBBFLØRTEN BLE FOR MYE: Kort tid før det ble bekreftet at Johnny Depp og Amber Heard innledet et hett forhold under innspillingen av «The Rum Diary». Nå er det slutt. Her er de sammen på premieren i London. Foto: All Over Press
JOBBFLØRTEN BLE FOR MYE: Kort tid før det ble bekreftet at Johnny Depp og Amber Heard innledet et hett forhold under innspillingen av «The Rum Diary». Nå er det slutt. Her er de sammen på premieren i London. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Amber Heard (26) var den biseksuelle skjønnheten som lokket Johnny Depp (49) ut av et 14 år langt forhold med moren til hans to barn, Vanessa Paradis (39).
 
Nå er eventyret over for turtelduene som fant hverandre under innspillingen av Depps hjerteprosjekt «The Rum Diary».
 
Ifølge kilder som står Heard nær, skal nemlig Depp, som gjentatte ganger er blitt kåret til verdens mest sexy mann, ha blitt for mye for 26-åringen.
 
- Akkurat i det Amber begynte å elske ham, fikk hun kalde føtter, sier en kilde nær Amber til The Sun.
 
Heard har tidligere vært i forhold med den kvinnelige fotografen Tasya van Ree (36).
 
Nå har fristerinnen funnet seg en ny dame.
 
Hun skal nemlig ha forelsket seg i den franske modellen Marie de Villepin (26), som er datteren til Frankrikes tidligere statsminister Dominique de Villepin (59).

LES OGSÅ: Ga kjæresten privat strand i julegave.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer