Ble sammen for to år siden - nå er de gift!

Nathalie Tonga sa «ja» til rockekjæresten i nydelig 50-tallskjole.

GIFTET SEG: Nathalie Tonga ble forlovet med Dunderbeist-kjæresten i fjor - nå er de endelig blitt gift. Her er den vakre skuespilleren avbildet mens hun fortsatt spilte rollen som Liv Liland i TV2s såpeserie «Hotell Cæsar». Foto: Seher.no/ Adèle C. Blystad
GIFTET SEG: Nathalie Tonga ble forlovet med Dunderbeist-kjæresten i fjor - nå er de endelig blitt gift. Her er den vakre skuespilleren avbildet mens hun fortsatt spilte rollen som Liv Liland i TV2s såpeserie «Hotell Cæsar». Foto: Seher.no/ Adèle C. Blystad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Nathalie Tonga (24) er vant til mye intriger og dramatikk fra såpeserien «Hotell Cæsar», som hun spilte i gjennom flere år. Men da hun giftet seg med musiker Ole Alexander Lislerud (29) i Oppegård kirke forrige helg, var alt derimot bare fryd og gammen.

24-åringen og Dunderbeist-trommisen gav hverandre sitt «ja» i ekte 1950-tallsstil - Nathalie i Marilyn Monroe-inspirert sminke og en nydelig kjole med strutteskjørt dom Se og Hør trykker bilder av denne uken.
 
-Jeg visste Nathalie ville være pen, men at hun skulle være så vakker hadde jeg ikke drømt om, sier en forelsket Lislerud til Se og Hør på bryllupsdagen.

Det unge paret har kun vært kjærester i to år. Men da heavy metal-rockeren fridde til sin vakre kjæreste på en festival i fjor sommer, nølte ikke Nathalie med å si ja. Og den nybakte bruden er åpenbart fortsatt fornøyd med valget.

- Ole er snill tvers igjennom, og jeg vet at han aldri vil såre meg, sier hun til Se og Hør etter den intime vielsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her viser hun fram babymagen   


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer