Lamar Odom:

Ble rusmisbruker da sønnen døde

- Jeg ville ruse meg hele tiden.

SKILTE SEG: Khloé og Lamar avsluttet ekteskapet i fjor. Nå åpner Lamar seg om rusproblemene, som startet før han møtte stjernen. Foto: AFP / NTB Scanpix
SKILTE SEG: Khloé og Lamar avsluttet ekteskapet i fjor. Nå åpner Lamar seg om rusproblemene, som startet før han møtte stjernen. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): At den tidligere NBA-spilleren Lamar Odom (37) gikk gjennom noen vanskelige tider i løpet av ekteskapet med realitystjernen Khloé Kardashian (33), er ingen hemmelighet.

Men i et nytt, åpenhjertig brev, skrevet av Lamar selv, åpner han seg opp om problemene, som startet mye tidligere enn som så.

- Alt toppet seg

I 2006 mistet nemlig Lamar, som på det tidspunktet spilte for Los Angeles Lakers, sin nyfødte sønn. Dette skriver Huffington Post.

Fra den dagen skal hans problemer med rus kun ha gått én vei.

- Jeg tror alt toppet seg på det punktet, med rusen, skriver 37-åringen i det åpenhjertige brevet, og legger til at man ikke engang selv innser hvorfor man gjør det.

- Jeg tror du ubevisst gjør deg selv rusavhengig når du går gjennom traumer, fortsetter han.

Saken fortsetter nedenfor.

BARN: Khloé har tidligere innrømmet at hun løy overfor Lamar da hun skal ha prøvd å bli gravid. Her var paret sammen med to av Kourtney Kardashians barn, Mason og Penelope i mars i fjor. Foto: Splash News / NTB Scanpix
BARN: Khloé har tidligere innrømmet at hun løy overfor Lamar da hun skal ha prøvd å bli gravid. Her var paret sammen med to av Kourtney Kardashians barn, Mason og Penelope i mars i fjor. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Ble avhengig av å ruse seg

Lamar Odom viser en brutalt ærlig side av seg selv når han nå skriver om hvordan avhengigheten påvirket livet hans, og ikke minst livet til dem som var rundt ham. Likevel innrømmer 37-åringen at han skjønte hva som foregikk, og at han var flau over seg selv.

Da han var 24 år gammel prøvde han kokain for første gang, under en sommerferie i Miami, men da han fylte 30 år hadde avhengigheten vokst seg større.

- Jeg ville ruse meg hele tiden. Det var det, å ruse seg. Ting ble mørkt, skriver 37-åringen.

Både fans og familie fryktet det verste da basketballstjernen ble funnet bevisstløs på et bordell i Nevada høsten 2015, etter en overdose.

Den tidligere Lakers-proffen havnet i koma og svevde mellom liv og død mens flere av de indre organene hans var nær ved å svikte.

Saken fortsetter nedenfor.

BRUDD: Lamar og Khloé giftet seg i 2009. I 2016 fullførte de skilsmissen. Foto: AP / NTB Scanpix
BRUDD: Lamar og Khloé giftet seg i 2009. I 2016 fullførte de skilsmissen. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Odoms to barn, samt eksen hans Khloé Kardashian, og hennes berømte familie våket over ham på sykehuset.

- Så og si all fritid jeg hadde, brukte jeg til å ta kokain. Jeg kunne ikke kontrollere det, skriver basketproffen og forklarer at rusproblemene gjorde at han ble en annen person.

Sjekket inn på avrusning

Siden overdosen i 2015, har Lamar iherdig forsøkt å komme tilbake til livet og å holde seg rusfri. Han har blant annet vært på avrusningsklinikk, noe han trekker frem som en positiv erfaring.

Han beskriver seg selv som engstelig og bekymret person, likevel er dette noe han skal ha lært seg å takle under avrusning.

Saken fortsetter nedenfor.

PROFF: Lamar Odom spilte for Los Angeles Lakers og er en verdenskjent basketballspiller. Foto: AP / NTB Scanpix
PROFF: Lamar Odom spilte for Los Angeles Lakers og er en verdenskjent basketballspiller. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg lærer meg å frigjøre alt. Eller i det minste prøver jeg å lære, skriver han.

Khloé og Lamar giftet seg i 2009, knappe ni dager etter at han gikk ned på kne.

Gjennom en rekke episoder av den populære realityserien fikk vi et innblikk i parets turbulente forhold, men også hvordan de prøvde å få barn sammen.

- Jeg var gift, men det var ikke et spesielt sunt ekteskap. Derfor fortsatte jeg å late som at jeg prøvde å bli gravid, har Khloé tidligere innrømmet i et videoklipp, gjengitt av E!

Løy overfor ektemannen

Til tross for at 33-åringen har innrømmet at hun har tenkt på egne barn, var hun lettet over at det ikke skjedde da hun var gift.

- Det var et fryktelig dårlig tidspunkt. Jeg gjennomførte noen fertilitetsbehandlinger, men det var mest for Lamars skyld. Jeg latet som det var meg det var noe galt med, men egentlig dekket jeg bare over for ham, har hun sagt.

Khloé Kardashian er i dag sammen med basketballspilleren Tristan Thompson (26).

LES OGSÅ: Avslørte hvordan hun møtte kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer