Ble rundstjålet mens han stod på scenen

- Tre måneders arbeid lå på PC-en som er borte, sier den norske komikeren Terje Sporsem.

BLE FRASTJÅLET DATAMASKINEN: Mens Terje Sporsem lørdag jobbet som konferansier på Royal Christiania Hotel i Oslo, brøt en tyv seg inn i garderoben hans. Foto: Per Ervland, Seher.no
BLE FRASTJÅLET DATAMASKINEN: Mens Terje Sporsem lørdag jobbet som konferansier på Royal Christiania Hotel i Oslo, brøt en tyv seg inn i garderoben hans. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Komikeren Terje Sporsem har de siste tre månedene jobbet intenst med å forberede sitt nye show, som etter planen skal settes opp på norske scener neste år.

Nå er alle manus og utkast borte, etter tyver brøt seg inn i Sporsems garderobe, under et show på Royal Christiania Hotel i Oslo lørdag.

Blant det som ble stjålet, var Sporsems PC med tre måneders arbeide på.

- Jeg var konferansier på tilstelning og hadde fått tildelt et konferanserom som garderobe. Da jeg kom dit i pausen, så jeg at noen hadde slått inn en glassvegg og stukket av gårde med mye utstyr, blant annet min PC.

- Da jeg skjønte hva det betydde, var det vanskelig å gå ut på scenen igjen og være morsom, men sånn er det i denne bransjen. The show must go on, sier Sporsem til Seher.no.


Komikeren sier han har jobbet i over ett år med det nye showet, men ikke har vært flink nok til å ta sikkerhetskopier av arbeidet sitt.

- Noe har jeg på back-up, men det jeg har laget de siste tre månedene - som har vært de mest produktive - har jeg ingen kopi av. Nå er mitt eneste håp at tyven er glad i humor og får levert datamaskinen eller en minnepinne med arbeidet mitt til politiet.

Sporsem - som aldri har opplevet noe lignende før - lover finnerlønn til de som eventuelt skulle klare å hjelpe ham med å få tilbake arbeidet.

- De skal i hvert fall få billetter til showet, og en annen form for belønning, men akkurat hva har jeg ikke tenkt på ennå. Vi sunnmøringer er ikke så vant til å gi finnerlønn vet du, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer