- Ble reddet fra drukningsdøden

- En stor bølge veltet henne av surfebrettet, og på hodet ned i vannet.

FALT I VANNET: Avril Lavigne ble overrasket av en kjempebølge da hun var ute å surfet med kjæresten.
FALT I VANNET: Avril Lavigne ble overrasket av en kjempebølge da hun var ute å surfet med kjæresten. Vis mer
SEHER.NO:  Avril Lavigne(25) var nær drukningsdøden da hun nylig ute var ute og surfet med kjæresten Brody Jenner, skriver PerezHilton.

«The Hills»-stjernen lærte sangerinnen å surfe, da hun blutselig ble overrasket av en kjempebølge.

- En stor bølge veltet henne av brettet, og på hodet ned i vannet. Brody svømte bort og fikk trukket henne inn til land. Den kraftige vinden hadde utmattet henne, og hun hadde slukt en masse vann. Hun hostet og harket. Da det gikk opp for henne hva som nesten hadde skjedd, var hun så takknemmelig for at Brody hadde reddet henne, sier en kilde til nettstedet PerezHilton.

Avril og Brody har datet siden de møtte hverandre i februar. Mon tro om ikke Avril elsker Brody enda mer nå, som han har reddet henne fra druknedøden, skriver KigInd.

- De er sammen, men de prøver å holde en lav profil. Det er lett å se at de liker hverandre og begge liker å ha det gøy. De er søte sammen, har en kilde tidligere avslørt. 

Brody Jenner har en lang merittliste med vakre kjendiskjærester, og har blant annet datet «The Hills»-kollegaene Kristin Cavallari og Lauren Conrad, samt modellen Cora Skinner. I desember kom nyheten om at Jenner og Playboy-modellen Jayde Nicole (23) hadde valgt å gå hver til sitt.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Hun har blitt skremmende tynn