Sophie Elise:

Ble ranet på hotell i Paris

- Jeg satt meg bare ned på gulvet for å gråte.

TRIST: Bloggeren mistet blant annet manuskriptet til sin nye bok. Foto: NTB Scanpix
TRIST: Bloggeren mistet blant annet manuskriptet til sin nye bok. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det skapte store overskrifter verden over da Kim Kardashian (37) høsten 2016 opplevde sitt livs mareritt da fem bevæpnede menn overfalt og ranet henne i Paris.

Ranerne fikk med seg smykker og juveler til en verdi av omkring 90 millioner kroner fra TV-stjernens luksusleilighet på Hotel de Pourtalés i den franske hovedstaden.

I helgen var Sophie Elise Isachsen (23) og en venninne i Paris, og mandag avslører toppbloggeren på nettsiden sin at også hun ble ranet under oppholdet.

Etter tre fine dager i motehovedstaden endte ferien dessverre ikke slik Sophie Elise hadde sett for seg.

«Det blir vanskelig for meg å forklare i detaljer, alt virker som en fjern drøm allerede nå. Kun en halvtime før vi skulle dra til flyplassen ble jeg ranet på hotellet og en godt voksen mann forsvant med både ryggsekken min fra Louis Vuitton, kameraet mitt, macbooken min, mobil og pass. Videre fulgte noen øyeblikk med sjokk og jeg satt meg bare ned på gulvet for å gråte, helt handlingslammet før Charlotte nærmest dro meg på spring ut i gatene og etter den aktuelle mannen,» skriver Isachsen i blogginnlegget som har fått tittelen «Jeg ble ranet i Paris».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer