FORTVILET: Egil Olsens kone Sigrun Vedelden ble ranet midt på dagen i Oslo. Foto: SCANPIX
FORTVILET: Egil Olsens kone Sigrun Vedelden ble ranet midt på dagen i Oslo. Foto: SCANPIXVis mer

Ble ranet på åpen gate

- Skikkelig frekt og utrolig irriterende, sier Egil "Drillo" Olsen.

SEHER.NO: Egil "Drillo" Olsens (66) kone Sigrun Vedelden (49) har grunn til å føle seg både skremt og sint, skriver Se og Hør Weekend.

Forrige uke ble hun nemlig offer for en av ransligaene som herjer landet. Midt på dagen på Karl Johan ble hun frastjålet flere tusen kroner.

Akkurat i det hun skulle ta ut penger i en minibank, dultet en liten, tykk kvinne med utenlandsk utseende borti henne.

Kvinnen stjal Sigruns oppmerksomhet ved å prate på et uforståelig språk, og samtidig som Sigrun vendte blikket mot kvinnen, ble et uttak på flere tusen kroner gjennomført.

- Vi er ikke sikre på om kvinnen kan ha hatt en medhjelper, men pengene er i alle fall borte. Sigrun ba henne ryke og reise, og ante uråd da hun plutselig rev kvitteringen ut av automaten og løp, sier Drillo til bladet.

Han sier at denne saken er et eksempel på at alle er nødt til å være utrolig forsiktig når de skal bruke minibankkortet sitt.

- Å bli utsatt for noe slikt, er veldig ubehagelig.

Sigrun skal ikke ha kommet fysisk til skade under ranet, som nå etterforskes av politiet.

- Det finnes videoopptak av det som skjedde. Dette vil bli gitt til politiet. Vi håper opptaket kan bidra til at raneren eller ranerne blir tatt, sier Drillo.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Risikerer livstid etter væpnet ran

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.