Ble ranet med kniv i Oslo

Stephen Ackles flyttet fra hovedstaden etter den skremmende opplevelsen

<strong>FLYTTET ETTER KNIVRAN:</strong> Stephen Ackles valgte å flytte fra Oslo etter at han ble ranet på gaten med kniv. Foto: Thomas Horni / Seher.no
FLYTTET ETTER KNIVRAN: Stephen Ackles valgte å flytte fra Oslo etter at han ble ranet på gaten med kniv. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske artisten Stephen Ackles (46) sier til bladet Her og Nå at han bestemte seg for å flytte fra Grønland i Oslo etter å ha blitt ranet to ganger med kniv.

Ackles sier de skremmende opplevelsene gjorde ham usikker og redd for å reise hjem alene etter spillejobber.

- Jeg måtte  ha taxisjåføren til å kjøre meg helt til døren - og vente til jeg gikk inn. Det er ikke noen særlig god følelse, derfor kunne jeg ikke bo der, sier han til Her og Nå.

Ackles - som nå bor på Langhus i Akershus - sier han anmeldte begge episodene, uten resultat.

Det opprører den norske artisten.

- Det er for meg helt uforståelig hvordan en smeltedigel som Grønland ikke kan bli mer kontrollert enn den er, når det er så mye kriminalitet og narkotika der. Det ligger et steinkast fra politihuset!

- Politiet vet jo hvem de er , men kan ikke gjøre noe, sier hant til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var med å skyte Tupac

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer