BLE RANET: TV-kjendisen Mari Haugersveen sier til Her og Nå at hun ble livredd da hun i forrige uke ble ranet av en kvinne i sin egen leilighet. Foto: Fame Flynet Norway
BLE RANET: TV-kjendisen Mari Haugersveen sier til Her og Nå at hun ble livredd da hun i forrige uke ble ranet av en kvinne i sin egen leilighet. Foto: Fame Flynet NorwayVis mer

Ble ranet hjemme

- Jeg var livredd, sier den norske TV-stjernen.

SEOGHØR.NO: Den norske stylisten og realitystjernen Mari Haugersveen (30) - kjent fra TV 2 Bliss-serien «Petter elsker Mari» - opplevde marerittet da hun i forrige uke ble ranet i sitt eget hjem.

Haugersveen - som for tiden spiller i den kommende realityserien «Tigerstaden» sammen med blant andre Linni Meister - sier til Her og Nå at hun var på vei hjem fra byen, da en dame fulgte etter henne.

Mari har bodd alene, siden det ble slutt mellom henne og den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren Petter Pilgaard i mai.

- Idet jeg låste opp døren til bygården der jeg bor, møtte jeg på en dame som virket veldig ustabil. Da hun begynte å følge etter meg inn til leiligheten, ble jeg skikkelig redd.

- Jeg lot som om jeg snakket i telefonen. Det hjalp tydeligvis ikke, for damen ble mer og mer aggressiv, sier hun til bladet.

Til slutt så Mari seg nødt til å gi fra seg de 500 kronene hun hadde på seg, etter hvert som raneren ble stadig mer truende.

Den skremmende opplevelsen har gjort Mari engstelig for å oppholde seg alene i leiligheten.

- Jeg var livredd. Jeg er i utgangspunktet ikke spesielt glad i å være alene hjemme. Og etter at dette skjedde på torsdag, må jeg si at jeg er redd for å være alene hjemme, sier hun til Her og Nå

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Klinte til med TV-venninnen