Ble presset til å mime nasjonalsangen

Beyoncé Knowles hadde ikke noe valg, da hun møtte opp for å hylle president Obama.

KULDA HAR SKYLDA: Beyoncé fremførte en forhåndsinnspilt versjon av "Star Spangled-Banner" i Washington D.C. Nå viser det seg at kulda hadde skylda.  Foto: All Over Press
KULDA HAR SKYLDA: Beyoncé fremførte en forhåndsinnspilt versjon av "Star Spangled-Banner" i Washington D.C. Nå viser det seg at kulda hadde skylda. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen har måttet tåle krass kritikk fra alle hold etter det ble kjent at hun mimet USAs nasjonalsang i Washington D.C. mandag.

Ifølge US Weekly ble Beyoncé nærmest beordret til å mime ”Star Spangled-Banner” av den musikalske regissøren for arrangementet.

Grunnen var frykten for at kulda i hovedstaden ville ødelegge stemmen hennes, og ingen ville risikere at et historisk øyeblikk som dette skulle bli en flopp.

Beyoncé har ikke selv kommentert saken, men souldivaen Aretha Franklin (70), som selv sang under Obamas innsettelse i 2009, forstår godt hvorfor det ble som det ble.

– Det var ikke særlig gode syngeforhold, men hun gjorde en fantastisk jobb med den forhåndsinnspilte versjonen!   
 
LES OGSÅ: Destiny's Child gjør comeback 
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer