<strong>DOBBELTBRYLLUP:</strong> Realitydeltagerne Khalid Hacham, Tina Klafstadbakken, Niklas Røseth og Irmelin Jensen blir alle lovet 40 000 kroner til hvert sitt lag i serien «Fristet», dersom de gifter seg foran TV-kameraene. Foto: TV3
DOBBELTBRYLLUP: Realitydeltagerne Khalid Hacham, Tina Klafstadbakken, Niklas Røseth og Irmelin Jensen blir alle lovet 40 000 kroner til hvert sitt lag i serien «Fristet», dersom de gifter seg foran TV-kameraene. Foto: TV3 Vis mer

- Ble presset til å gifte meg på TV

De norske realitydeltagerne fikk kniven - og brudekjolen - på strupen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra «Fristet»-bryllupet nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  I TV3-realityserien «Fristet» blir utfordret til å tøye sine moralske grenser lengst mulig for å tjene penger for seg selv og sine lag.

Tidligere har en av deltagerne blant annet måttet tatovere navnet til eks-kjæresten.

Men i tirsdagens sending får parene Khalid Hacham og Tina Klafstadbakken, og Niklas Røseth og Irmelin Jensen en utfordring med langt mer romantisk vri - og alvorlige konsekvenser for sivilstatusen.

Begge parene blir nemlig tilbudt 40.000 kroner til laget, dersom de gifter seg foran kameraene.

Tenkte på moren
Muslimske Khalid avslører til Seher.no at han ikke bestemte seg for hva han skulle si, før presten ba ham om et svar.

- Det første jeg tenkte da jeg fikk utfordringen, var hva familien min ville si. Jeg har et veldig nært forhold til familien min og spesielt moren min, men følte meg presset til å gifte meg på TV. Dersom jeg hadde sagt nei, ville vi nok røket ut.

- Selv om de andre tre tok lett på utfordringen og sa at det bare var for tull, er et bryllup noe stort for meg. Jeg var redd for at min mor ikke ville skjønne hva jeg hadde gjort, når jeg kom hjem. Til slutt sa jeg imidlertid ja, fordi jeg ikke ville ryke ut så kort tid før finalen.

Ikke gyldig

Først etter at innspillingen var ferdig, og de nygifte var kommet hjem til Norge, ble de to ekteparene innkalt til møte med TV3 og informert om at papirene de hadde undertegnet ikke er gyldige i Norge. De slapp derfor å skille seg, siden de ikke var formelt gift.

Khalid innrømmer at avsløringen kom som en stor lettelse.

- Da jeg fikk vite at jeg ikke var gift, føltes det som om jeg fikk vinger og at jeg kunne fly. Men jeg tror likevel at jeg må få noen fra TV3 til å ringe moren min for at hun skal skjønne at jeg fortsatt er singel, sier han til Seher.no og ler.  

- Sykeste jeg har gjort
Irmelin Jensen, som giftet seg med Niklas Røseth, sier vielsen var noe av det drøyeste hun opplevde personlig under «Fristet»-innspillingen.

- Da jeg kom hjem ringte jeg mamma og fortalte hva som hadde skjedd. Hun spurte om jeg var blitt syk i hodet, og det er nok det sykeste jeg har gjort. Men vi ville ikke risikere at det andre laget tok oss igjen.

- Da vi fikk vite at ekteskapet ikke var gyldig var det en stor lettelse. Nå ser jeg sånn på det at siden jeg ikke har tenkt å gifte meg, så er det morsomt å ha vært igjennom det på TV, sier hun til Seher.no.

- Går ikke for langt
Øyvind Skovli i TV3 synes ikke kanalen går for langt når de tvangsgifter deltagerne.

- Programmet går ut på at deltagerne skal teste sine grenser, og det var aldri snakk om å inngå et formelt ekteskap.

-Vi tar en konstant vurdering av deltagernes ve og vel under en innspilling, og hadde vi sett noen få problemer fordi de angret seg, ville vi fortalt dem om at ekteskapet ikke var gyldig. Men det ble aldri aktuelt, sier han til Seher.no.

«Fristet» ser du klokken 23 mandag til torsdag på TV3. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vi ba ham tatovere navnet til eks-kjæresten

[obj:media:10379]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer