BLONDINE: I filmen «The Help» fra 2011 brukte den rødhårede skjønnheten blond parykk for å få til den riktige 60-tallssveisen. Foto: UPI
BLONDINE: I filmen «The Help» fra 2011 brukte den rødhårede skjønnheten blond parykk for å få til den riktige 60-tallssveisen. Foto: UPIVis mer

Ble presset til å farge håret

- Jeg lurte på hvorfor jeg ikke ikke fikk noen roller, sier Hollywood-stjernen.

SEOGHØR.NO: Jessica Chastain (35) har etter suksessrollene i filmene «The Help» og «The Tree of Life» fra 2011 opparbeidet seg et stort skuespillernavn i Hollywood.

Men det har ikke alltid vært sånn.

Den rødhårede skjønnheten, som studerte ved den prestisjefylte dramaskolen Juilliard i New York, vurderte på et tidspunkt å farge håret blondt, som sine mange Hollywood-søstre, for å få roller på audition.

- Det var enkelte ganger jeg tenkte: «Kanskje jeg skal farge håret blondt?». Jeg var i L.A. og lurte på hvorfor ikke jeg fikk noen roller. Å være rødhåret, og å ikke ha et såkalt «moderne utseende», gjør det vanskelig for dem å plassere meg, forteller hun i et intervju i februar-utgaven av magasinet InStyle.

Heldigvis for 35-åringen slapp hun å gjøre om på sine vakre lokker, og har siden blitt verdenskjent for nettopp den freshe hårfargen - som hun deler med skjønnheter som Christina Hendricks (37) og Emma Stone (24).

35-åringen er ifølge henne selv for tiden singel, og i intervjuet avslører hun at hun aldri kommer til å date en skuespiller-kollega igjen:

- Jeg har én regel: ingen skuespillere. Jeg var sammen med en da jeg gikk på Juilliard, og etter det har jeg bare vært på et par dater med en annen skuespiller.

Chastain forteller at det ikke bare er angsten for innpåslitne paparazzier som er grunnen til at hun ikke vil finne kjærligheten blant «sine egne»:

- Jeg «freaker» ut når de prøver å ta bilder av oss. Men jeg har også funnet ut at når jeg er i et forhold har jeg lyst til å snakke om noe annet enn skuespillerbransjen. Jeg vil ikke snakke om hvordan det har gått på auditions eller om filmer - det er jo så kjedelig.LES OGSÅ: Jessica Chastain pyntet seg ,ed smykker til 11 millioner