Tshawe Baqwa:

Ble «plutselig» pappa: - DNA-testen var ikke nødvendig

Madcon-stjernen forteller om sjokktelefonen på «Skavlan».

SJOKKTELEFON: Tshawe Baqwa var pappa i to år uten å vite det. I en episode av «Skavlan» forteller han om beskjeden. Video: NRK Vis mer Vis mer Vis mer
Publisert

(Dagbladet): Tshawe Baqwa (38) har gjort stor suksess som den ene halvdelen av popgruppa Madcon, som kan skryte på seg flere betydelige hits.

Selv om artisten har opplevd litt av hvert gjennom karrieren, glemmer han aldri telefonen han fikk av en advokat for et par år siden: Det gjaldt en DNA-test.

Plutselig hadde Baqwa vært pappa i to år uten å vite om det. I kveldens utgave av «Skavlan» forteller artisten om da han fikk «en litt sen telefon».

- Det var klart at det var et sjokk, men det er mye rart som skjer i mitt liv, så jeg har blitt litt vant til at ting skjer på en litt uortodoks måte. Jeg tenkte «Okay. Da tar vi den DNA-testen.», sier han til Skavlan.

- Begynte å bli redd

Datteren heter Malina, og hun er i dag fire år gammel. Selv om han beskriver den uventede telefonen som et «sjokk», er han nå takknemlig for at han får oppleve det å være far.

- Jeg har alltid sagt for meg selv, helt alene, «Gud, ikke la meg erfare et helt liv uten å erfare farskap». Jeg begynte å bli litt redd, nå som de grå håra begynner å vokse ut, tøyser han i programmet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer