Amber Heard og Johnny Depp:

- Ble penetrert med ei flaske

Kommer med sterke anklager i retten.

I RETTEN: Amber Heard og Johnny Depp møtes nok en gang foran en jury, og anklagene hagler. Foto: Suzanne Plunkett/Retuers / NTB
I RETTEN: Amber Heard og Johnny Depp møtes nok en gang foran en jury, og anklagene hagler. Foto: Suzanne Plunkett/Retuers / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag denne uken startet den nye rettssaken mellom det tidligere kjendisekteparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (35) i Virginia i USA. Førstnevnte har saksøkt ekskona for ærekrenkelse, i forbindelse med en aviskronikk for Washington Post.

Tidligere har Depp tapt to rettssaker mot den britiske avisen The Sun, etter at filmstjerna mente seg feilaktig framstilt som konemishandler. Dette er dermed tredje gang eksparet møtes i retten.

Det har tidligere kommet fram rystende beskrivelser fra forholdet mellom de to skuespillerne, men under rettens andre dag kom det frem anklager de tidligere har holdt utenfor rettens lokaler.

Heards advokat fremmer påstander om at Depp har brukt en spritflaske til å utføre et seksuelt overgrep mot ekskona.

Sterke beskyldninger

Skuespillerne var gift i ett år i 2015, etter at de møttes under innspillingen av filmen «The Rum Diary». Skilsmissen ble imidlertid ikke ferdigstilt før i 2017.

Advokat Elaine Bredehoft, som representerer Amber Heard i retten, hevder nå at Depp skal ha forgrepet seg på ekskona ved å penetrere henne med en spritflaske, skriver Independent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer