Ble pappa til sin femte datter

Stig Henrik Hoff er superlykkelig etter fødselen.

<strong>FORELDRE:</strong> Stig Henrik Hoff og kona Sølje Bergman ble onsdag foreldre til datteren Indie-Lucia. Foto: Stella Pictures
FORELDRE: Stig Henrik Hoff og kona Sølje Bergman ble onsdag foreldre til datteren Indie-Lucia. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Stig Henrik Hoff (46) og kona Sølje Bergman (36) ble onsdag foreldre til en liten datter.

- Vi er selvfølgelig super-, superlykkelige. Det er helt fantastisk at hun har valgt oss! Vi er så takknemmelige og gleder oss til fremtiden med «søstrene sisters», melder Stig Henrik Hoff til VG Nett.

Ekteparet visste på forhånd ikke kjønnet til barnet, men hadde raskt navnet på sin nye datter klar: Indie-Lucia.

Dette er Stig Henrik Hoffs femte datter.

Fra før har skuespilleren og hans kone døtrene Lily Maxine (3 1/2) og Rosalind (2). Stig Henrik er i tillegg far til døtrene My og Aurora i 20-årene, som han har fra et tidligere forhold.

Og det blir nok en travel høst for fjorårets «Skal vi danse»-deltager. Den nybakte fembarnsfaren blir nemlig å se i den kommende Hollywoodfilmen «The Thing», som har kinopremiere 14. oktober.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Utelukker ikke norsk flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer