FRIERNE FLYTTET INN: Bonden fra Hønefoss fikk fem flotte damer hjem til seg i håp om å finne den store kjærligheten. Fra venstre; Laila Irene Haugom, Tone Edvardsen, Thor Gunnar Tangen, Sofie Yderstræde, Berit Fladvad og Sara Hætta. Foto: TV 2/Espen Solli
FRIERNE FLYTTET INN: Bonden fra Hønefoss fikk fem flotte damer hjem til seg i håp om å finne den store kjærligheten. Fra venstre; Laila Irene Haugom, Tone Edvardsen, Thor Gunnar Tangen, Sofie Yderstræde, Berit Fladvad og Sara Hætta. Foto: TV 2/Espen SolliVis mer

Ble pappa som tenåring

- Jeg har aldri angret et sekund, sier «Jakten»-bonden Thor Gunnar Tangen.

SEOGHØR.NO: Thor Gunnar Tangen (42) leter for tiden etter kjærligheten på TV 2. Etter mange frierbrev har tobarnsfaren nå fått fem kvinner hjem til seg på gården utenfor Hønefoss, og håper at en av dem kan være den rette.

Til Her og Nå forteller Tangen at han aldri fant den store kjærligheten, men livet ble snudd opp ned da han ble pappa for første gang - 19 år gammel.

- Jeg var 19 år da jeg ble pappa for første gang. Og det var jo helt fantastisk, selv om jeg var veldig ung. Til tider var det veldig krevende og mye nytt for meg, sier han til ukebladet.

Angrer ikke

I dag har han to barn på 23 og 20 år. I tillegg er han bestefar til en gutt på fem og har aldri angret på den tidlige familieforøkelsen.

- For å være helt ærlig var det en såpass hektisk og arbeidsfylt periode i livet mitt at jeg ikke husker så mye av det. Men jeg har aldri angret ett sekund på at jeg ble pappa i så ung alder. Det er mulig at jeg gikk glipp av mye i mine ungdomsår med festing og selvrealisering, men det har jeg til de grader fått igjen for nå, sier han.

LES OGSÅ: - Hadde ikke regnet med at jeg kom til å bli så sjalu