FAR SOM 20-ÅRING: Allerede da Daniel Nannskog var 20 år gammel fikk han sitt første barn sammen med sin daværende kjæreste. Foto: SCANPIX
FAR SOM 20-ÅRING: Allerede da Daniel Nannskog var 20 år gammel fikk han sitt første barn sammen med sin daværende kjæreste. Foto: SCANPIXVis mer

Ble pappa som 20-åring

Nå er Stabæks stjernespiss godt gift og har fire barn

SEHER.NO: Han er gift med Marta og han har fire barn, men fotballstjernen Daniel Nannskog (34) innrømmer at han savner singellivet.

- Ja, men det er ikke mye. Når du er på en treningsleir kan du få følelsen av å være singel, men etter et par dager kommer savnet etter frue og barn, sier han i et intervju med VG Helg.

Allerede som 20-åring fikk Stabæk-spilleren sitt første barn sammen med sin daværende kjæreste, Mirely.

- Det var veldig fint og jeg var veldig ung. Vi hadde planlagt det lenge og var klar. Jeg husker dagen da Maya skulle bli født. Sverige var i VM og skulle spille mot Rusland, kampen var så spennende. Heldigvis vant Sverige 3-1. Den natten kom Maya til verden. For en utrolig følelse, vi svevde den sommeren.

Men lykken ble kortvarig. Tre år senere reiser nemlig Daniel til Stockholm for å spille for Djurgården. Flyttingen førte til at forholdet mellom han og kjæresten tok slutt.

- Planen var jo å holde sammen som en familie. Men vi gled fra hverandre. Vi gikk våre egne veier og til slutt var følelsene borte. Det føltes veldig frustrerende da. Jeg anbefaler ingen å bo fra hverandre, sier han til VG Helg.

Men i dag er Daniel lykkelig gift med Marta, og sammen har de tre barn. Sistemann kom til verden for litt over ett år siden.

- Mine to eldste døtre er født i Sverige, min yngste i Kina. Og nå har vi jammen fått en liten nordmann, sa den stolte firebarnsfaren til Se og Hør etter fødselen.

LES OGSÅ: Her er gressmattens mest sexy