Ble pappa som 19-åring

- Jeg var klar for det, sier Magnus Grønneberg til Se og Hør.

IDYLL: Musikkprogrammet «Hver gang vi møtes» er et populært TV-konsept, og i sesong to blir vi bedre kjent med Ole Paus, Morten Abel, Marion Ravn, Anita Skorgan, Magnus Grønneberg, Kurt Nilsen og Lene Marlin. Foto: TV 2
IDYLL: Musikkprogrammet «Hver gang vi møtes» er et populært TV-konsept, og i sesong to blir vi bedre kjent med Ole Paus, Morten Abel, Marion Ravn, Anita Skorgan, Magnus Grønneberg, Kurt Nilsen og Lene Marlin. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag kveld er det CC Cowboys-frontfigur og låtskriver Magnus Grønneberg (45) sin til å bli hedret av de andre artistene i den populære TV 2-serien «Hver gang vi møtes».

45-åringen står bak en rekke norske hits som «Vill vakker og våt», «Harry» og «Tigergutt», og har med sin over 20 år lange artistkarriere opparbeidet seg et stort navn innenfor musikkbransjen.

Men det er ikke bare musikk som har opptatt 45-åringens tid de siste tyve årene. I denne ukens Se og Hør Weekend forteller Grønneberg at han ble pappa allerede som 19-åring, og at nå har totalt tre voksne barn med kona Siv Vea Grønneberg (51).

- Det å bli far så ung, for det første var jeg veldig klar for det. Det er ikke alt som handler om alder. Jeg var moden og klar, og vi var to som var klar for det, sier han til bladet.

Han og kona, som du kan lese mer om i denne ukens Se og Hør Weekend, bor nå alene i leiligheten på Grünerløkka i Oslo, ettersom Knut-Magnus (18), Hanna-Maria (22) og Julie (24) alle har flyttet hjemmefra.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer