Ble pappa med ekskonas niese

Hulk bekrefter at han nå er blitt far for fjerde gang.

GLADMELDING: Hulk og Camilla har blitt foreldre. Foto: Skjermdump/hulkparaiba
GLADMELDING: Hulk og Camilla har blitt foreldre. Foto: Skjermdump/hulkparaiba Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den brasilianske stjernen Hulk (35) har fått mye oppmerksomhet de siste åra, men ikke bare for prestasjonene på fotballbanen.

Tilbake i 2019 delte Givanildo Vieira de Sousa, som han egentlig heter, at han hadde forlatt sin kone, som han giftet seg med for tolv år siden, for hennes niese, Camilla.

Trekantdramaet fikk mye oppmerksomhet i internasjonale medier. Tilbake i september bekreftet Hulk til sine 3,8 millioner følgere på Instagram at paret ventet barn.

«Jeg er glad for å kunne dele nyheten med dere om at jeg for fjerde gang blir velsignet med et nytt barn. Hjertet mitt er fullt av så mye lykke, og det eneste jeg kan si er: Tusen takk, gud», skrev han på Instagram.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Nå bekrefter Hulk at han er blitt far for fjerde gang:

«Vår lille Zaya ble født under guds velsignelse», skriver han på Instagram.

Han har allerede tre barn med sin ekskone, Iran Angelo de Souza.

Hulk spiller for øyeblikket for den brasilianske klubben Clube Atlético Mineiro. Brasilianeren har vært innom flere klubber, blant annet Zenit og Porto. 35-åringen kan også vise til 49 kamper og elleve nettkjenninger for Brasils landslag.

MAMMA: Naima Al Maresse, kjent fra «Ex on the Beach», har blitt mamma. Video: Steffen Pettersen Vis mer

LES OGSÅ: Fikk to barn på fire måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer