Ble pappa med ekskjæresten

Owen Wilson er blitt far igjen, men er ikke sammen med barnets mor.

PAPPA MED PERSONLIG TRENER: Torsdag denne uken ble filmstjernen Owen Wilson far til sitt andre barn, som han har fått med sin personlige trener Caroline Lindqvist. De to er ikke i et forhold lenger, men de var sammen i lang tid mens Lindqvist var gift.  Foto: Stella Pictures
PAPPA MED PERSONLIG TRENER: Torsdag denne uken ble filmstjernen Owen Wilson far til sitt andre barn, som han har fått med sin personlige trener Caroline Lindqvist. De to er ikke i et forhold lenger, men de var sammen i lang tid mens Lindqvist var gift. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «The Internship»-stjernen (45) vakte oppsikt da det i høst ble kjent at han hadde gjort sin personlige trener, svenske Caroline Lindqvist, gravid.

Nå er Wilsons andre barn født, melder People.

- Jeg kan bekrefte at de fikk en liten sønn torsdag morgen, uttaler filmstjernens talsperson.

Hvor fødselen fant sted, eller om de to foreldrene er blitt enige om et navn til gutten, er foreløpig ikke kjent.

SINGEL TOBARNSFAR: Owen Wilson har nok ikke store vansker med å sjonglere de to ulike rollene. Her med «The Internship»-motspiller Rose Byrne på filmens premiere i mai 2013.  Foto: Stella Pictures
SINGEL TOBARNSFAR: Owen Wilson har nok ikke store vansker med å sjonglere de to ulike rollene. Her med «The Internship»-motspiller Rose Byrne på filmens premiere i mai 2013. Foto: Stella Pictures Vis mer

Etter alt å dømme vil ikke de to, som verken bor sammen eller er kjærester, få altfor store problemer med å dele på oppdragelsen.

Wilson og Lindqvist har nemlig mange år med vennskap og et romantisk forhold bak seg.

- Owen og jeg bestemte oss for å få barnet sammen selv om vi ikke er i et forhold eller planlegger å starte et forhold. Vi er to gode venner som får barn sammen, og vi gleder oss til å bli foreldre i slutten av januar, har Lindqvist fortalt, ifølge Contactmusic.com.

Skal stille opp

Og i hvert fall frem til fødselen ser det ut til at Wilson har vært mye involvert.

- De bor ikke sammen, men Owen er opptatt av graviditeten. Han er med på legetimer og sørger for at Caroline har det bra, uttalte en kilde til People etter at graviditeten ble kjent.

«Midnight in Paris»-skuespilleren hadde et forhold til Lindqvist mens hun var gift med plastikkirurgen Ritu Chopra, men hun søkte om skilsmisse kort tid etter at hun fant ut hvem som var barnefaren. 

Owen Wilson har dessuten sønnen Robert Ford (3) med ekskjæresten Jade Duell.

LES OGSÅ: Døde kort tid før sin 95-årsdag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer