Elijah Wood:

- Ble pappa i all hemmelighet

Babylykke for «Ringenes Herre»-stjernen.

BLE PAPPA: «Ringenes Herre»-stjernen Elijah Wood (t.h.) og kjæresten Mette-Marie Kongsved skal ha blitt foreldre for første gang. Her er Elijah med «Ringenes Herre»-kollegene Billy Boyd og Orlando Bloom i 2014. Foto: Eric Charbonneau/ REX/ NTB scanpix
BLE PAPPA: «Ringenes Herre»-stjernen Elijah Wood (t.h.) og kjæresten Mette-Marie Kongsved skal ha blitt foreldre for første gang. Her er Elijah med «Ringenes Herre»-kollegene Billy Boyd og Orlando Bloom i 2014. Foto: Eric Charbonneau/ REX/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart 20 år siden skuespiller Elijah Wood (39) tok verden med storm da han dukket opp i rollen som hobbiten Frodo Lommelun i storfilmen «Ringenes Herre». Siden den gang har han spilt i en rekke andre filmer og serier, og har for alvor blitt en seerfavoritt.

Også på hjemmebane ser det ut til å gå bra for 39-åringen. I 2017 ble det nemlig kjent at skuespilleren hadde funnet kjærligheten med danske Mette-Marie Kongsved, etter at duoen ble koblet til hverandre for første gang i juni samme år.

I fjor sommer kom den hyggelige nyheten om at paret ventet sitt første barn sammen, og nå skal den lille ha ankommet verden, i all hemmelighet. Det melder blant andre Us Weekly.

Det er foreløpig ikke kjent hvilken kjønn barnet er, men det skal tilsynelatende gå bra med både mor og barn.

Fikk babynyhet på julaften

Kongsved ble første gang observert med babymage i juli i fjor, og i etterkant har skuespilleren avslørt at de fikk vite den gledelige nyheten på selveste julaften i 2018. Det røpet han selv da han gjestet «Late Night With Seth Meyers».

- Jeg har ikke røyket en sigarett siden julaften. Og den kvelden fant jeg ut at vi var gravide. På julaften, fortalte han i talkshowet.

FORELDRE: Nylig ble det kjent at Elijah Wood og Mette-Marie Kongsved har blitt foreldre. Foto: NTB scanpix
FORELDRE: Nylig ble det kjent at Elijah Wood og Mette-Marie Kongsved har blitt foreldre. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kongsved jobber som filmprodusent, og hun har jobbet med en rekke store filmproduksjoner, deriblant filmen «I Don't Feel at Home in This World Anymore» fra 2017. Det var på settet til denne filmen at Wood og Krogsved møtte hverandre, ifølge danske Se og Hør.

De skal raskt ha fått et godt øye til hverandre, og nå har de altså vært kjærester i omtrent tre år.

Vis mer

Lever med angst

Selv om lykken nå smiler for den kjente «Ringenes Herre»-skuespilleren, har han tidligere vært åpen om sine psykiske vansker.

- Jeg lever med angst, på et mindre nivå. Det er noe jeg har hatt mesteparten av livet. Angsten manifesterer seg aldri på et ukontrollerbart nivå med panikkanfall, det er mer som en følsomhet overfor alt rundt meg, fortalte Wood i 2013.

«Hobbiten»-stjernen forklarte videre at han prøver å akseptere angsten sin og forstå hva det er han føler seg engstelig for.

- Noen ganger når jeg er nervøs snakker jeg om det, dét hjelper. Alt man kan gjøre er å prøve å ri angsten av, for noen ganger har den sin egen vilje. Og så prøver jeg å si til meg selv at den blir manifestert ut fra mitt eget sinn og følelsene mine, fortalte skuespilleren åpenhjertig.

LES OGSÅ: Derfor takket han nei til «Hobbiten»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer