Samuel Massie:

Ble pappa i all hemmelighet

Samuel Massie avslører barn og kjæreste.

FÅTT EN SØNN: Eventyrer og tv-profil Samuel Massie holder kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet. I sommer ble han imidlertid far for første gang. Foto: Geir Egil Skog
FÅTT EN SØNN: Eventyrer og tv-profil Samuel Massie holder kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet. I sommer ble han imidlertid far for første gang. Foto: Geir Egil Skog Vis mer
Publisert

Den profilerte eventyreren, tv-profilen og foredragsholderen Samuel Massie (26) har blitt far. Det røper bergenseren overfor Se og Hør.

Familieforøkelsen kommer trolig overraskende på flere, da Massie har holdt både kjæresten og svangerskapet utenfor offentlighetens søkelys. I juli kom imidlertid hans første sønn til verden.

- Jeg kan bekrefte at vi har blitt foreldre til verdens skjønneste guttebass. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere noe mer på nåværende tidspunkt, sier 26-åringen.

Dramatisk vending

Den gledelige kunngjøringen deles i kjølvannet av en noe utfordrende sommer rent helsemessig for 26-åringen.

I juni ble Massie innlagt på sykehus etter å ha begynt å kaste opp blod. Ei drøy uke seinere ble bestefaren Arne Ulvolden (84) innlagt på isolat på Haukeland sykehus.

BESTEVENNER: Den reiselystne oppdageren Samuel Massie har et helt spesielt forhold til sin bestefar. Se reaksjonene på de rørende hilsnene til hverandre. Video: Henning Lillegård/Linn-Christin Marthinussen / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

Der førstnevnte hadde pådratt seg rifter i både magesekken og tarmen, var bestefaren rammet av et parainfluensavirus, som er en vanlig årsak til luftveisinfeksjoner.

I august forklarte derimot den nybakte pappaen at han var på bedringens vei, og at det samme gjaldt for sønnens oldefar, Ulvolden.

Etter at sykdomsdramaet hadde lagt seg, dro duoen ut i verden på nok et eventyr i oktober. I India oppsto det derimot en tragisk situasjon da en tiger gikk til angrep på en av landsbyens innbyggere Satyanarayan Pur.

- Lyst på mange barn

For ett år siden fortalte Massie overfor Se og Hør at han en gang i framtida ønsket å stifte en familie.

Hvorvidt det ligger en familieutvidelse i framtida for Massie og sin nåværende kjæreste, gjenstår å se. Den gang la han likevel ikke skjul på at drømmen besto av mange barn.

- Jeg er kjempeglad i barn, og har lyst på mange barn. Jeg er veldig familiekjær, men det trenger ikke nødvendigvis å være «mine» barn. Det finnes nok av barn som trenger trygghet og støtte her i verden, og det er vel en del av livet det også - å lære bort alt det tidligere generasjoner har lært meg, sa han i 2018 og la til:

- Samtidig er jeg forholdsvis ung fremdeles.

LES OGSÅ: - Vi er veldig lykkelige

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer