John Brungot:

Ble pappa i «all hemmelighet»

Komikeren og kona Marte Hovig har fått sitt tredje barn.

BLE FORELDRE: John Brungot og kona Marte Hovig har blitt foreldre for tredje gang. Foto: NTB Scanpix
BLE FORELDRE: John Brungot og kona Marte Hovig har blitt foreldre for tredje gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag formiddag delte komiker og programleder John Brungot (42) den glade nyheten om at han er blitt pappa for tredje gang. Det gjorde han i et innlegg på Instagram.

Familieforøkelsen kommer som en overraskelse, ettersom den er blitt holdt skjult fra offentligheten gjennom hele svangerskapet.

- Sorry Instagram! Jeg glemte å si ifra at vi var gravid, skriver Brungot, og fortsetter:

- Glemte å gi en oppdatering på hvilket trimester vi var i. Hadde helt glemt å fortelle hvilken barnevogn vi skal bruke. Unnlot å ta på meg sponsede klær til første bilde. Glemte å lage podcast og leie inn stylist/frisør til fødsel. Jeg slurva med babyshower til og med. Sorry! Håper du kan tilgi.

Det virker med andre ord som at Brungot, som ikke avslører kjønnet på babyen i Instagram-innlegget, tar stor avstand fra spons-debatten som har rast den siste tiden.

Sammen med babynyheten har han delt et bilde av seg selv og den nyfødte, men viser såvidt frem den lille babyen.

Fra tidligere har 42-åringen og kona Marte Hovig, som han giftet seg med i 2011, sønnene Bo (9) og Walter (6) sammen.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes med å få en kommentar fra John Brungot.

Rammet av kreft

Komikeren har tidligere uttalt at han gleder seg over tiden han kan tilbringe med familien og vet så godt at det fort kunne vært annerledes. Sønnen Bo kjempet nemlig mot leukemi.

Blant annet da han gjestet «En kveld hos Kloppen» hjemme hos Solveig Kloppen på TV 2 i fjor tok han bladet fra munnen om sønnen, som i 2013 ble rammet av sykdommen, bare to et halvt år gammel.

Den ellers så sprudlende skuespilleren slet med å holde tilbake tårene da han forteller Kloppen om en helg i 2013, hvor den lille familien så seg nødt til å kontakte lege.

Bo var blitt alvorlig syk, men etter å ha tatt flere blodprøver på sykehuset, skulle det nesten virke som om den lille gutten kviknet til. John og kona Marte pustet lettet ut, men det skulle raskt vise seg å være langt mer alvorlig enn først antatt.

- Legen ringte klokken tre og Bo lå og slappet av litt igjen. Så sier legen «husk å parkere nede på langtidsparkeringen, jeg har sagt ifra til Riksen (Rikshospitalet, journ. anm) at dere kommer og alt er klart». Da innså jeg at nå går det veldig dårlig, fortalte Brungot.

Det tok ikke lang tid før også Kloppens tårer begynte å renne.

Brungot fortalte at sønnen hadde fått ALL, blodkreft, men at det skulle vise seg å være den minst farlige sorten. Likevel hadde familien hendene fulle, da kona Marte ventet parets andre barn bare en måned senere.

TREBARNSFORELDRE: John og Marte giftet seg i 2011. Paret har nå fått sitt tredje barn sammen. Foto: Andreas Fadum
TREBARNSFORELDRE: John og Marte giftet seg i 2011. Paret har nå fått sitt tredje barn sammen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Solskinnshistorie

Brungot lot derfor kona dra hjem for å ta vare på seg selv og babyen i magen, mens han ble hos Bo på sykehuset.

Det er spesielt én episode 42-åringen husker ekstra godt. Han fortalte Kloppen at han den første natten satt i en stol ved siden av sønnen, da en sykepleier kom gående inn.

- Hun sa at «det er mange menn som har sittet der du sitter nå, men det her tar to og et halvt år og det kommer du ikke unna», fortalte han.

I dag er derimot Bo en frisk og rask gutt, og hans stolte pappa beskrev det hele som en «solskinnshistorie» i TV 2-programmet.

- Han er en så fin fyr. Han er så smart og oppegående og takket være gode medisiner, flinke folk og bra behandling, så er han, bank i bordet, fri for senskader.

- Det lille arret han har etter alle slangene er på en måte blitt et symbol på styrke, la Brungot til.

Uvirkelig

Tidligere har komikeren innrømmet i NRK-programmet «Lindmo» at det var uvirkelig at parets sønn skulle bli rammet av kreft.

- Du ser masse barn som går rundt der uten hår, med stativ også tenker du at «det her skjer ikke. Det er ikke sant». Jeg klamra meg veldig til at det ikke var tilfellet, at han ikke skulle være så syk. Og så var han jo dessverre det, sa han.

Han la ikke skjul på at det var en vanskelig periode i livet, men den populære TV-profilen bestemte seg likevel for å jobbe videre.

Klipp fra TV2-programmet "Det er lov å være blid med Else" der John Brungot fornærmer Klaus Sonstad på skjult kamera i spalten "Else ber andre om å be om for mye". Vis mer

LES OGSÅ: Her bekrefter de endelig romansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer