Tom Hardy:

Ble pappa for tredje gang

- Vil oppkalle sønnen etter Forrest Gump.

FORELDRE: Forrige måned skal skuespillerparet Tom Hardy og Charlotte Riley ha blitt foreldre for andre gang. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Forrige måned skal skuespillerparet Tom Hardy og Charlotte Riley ha blitt foreldre for andre gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I sommer ble det kjent at filmskuespilleren Tom Hardy (41) og skuespillerkona Charlotte Riley (37) ventet sitt andre barn sammen.

Ifølge flere utenlandske medier, deriblant The Sun, skal duoen ha ønsket det nye familiemedlemmet velkommen allerede i desember - i all hemmelighet.

Ifølge avisen skal ekteparet ha delt den gledelige babynyheten med kun de nærmeste familiemedlemmene og venner.

- De valgte å ligge lavt gjennom julefeiringen for å bli vant med en mer travel husholdning, og til å tilpasse seg behovene til den nyfødte, har en kilde uttalt til avisen.

Fikk en gutt

Ifølge The Sun skal det være en liten sønn, Tom og Charlotte har fått. Fra før av har ekteparet et barn. Tom på sin side har også sønnen Louis Thomas Hardy (10), fra et tidligere ekteskap med Rachael Speed.

AVSLØRTE BABYNYHET: Det var under filmpremieren på filmen «Odeon Leicester Square» i London i 2015 at ekteparet Tom Hardy og Charlotte Riley avslørte at de ventet sitt aller første barn sammen. Siden den gang har de holdt kortene tett inntil brystet. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRTE BABYNYHET: Det var under filmpremieren på filmen «Odeon Leicester Square» i London i 2015 at ekteparet Tom Hardy og Charlotte Riley avslørte at de ventet sitt aller første barn sammen. Siden den gang har de holdt kortene tett inntil brystet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Familien skal være overlykkelige over familieforøkelsen, og ifølge kilden til avisen hevder flere av familiemedlemmene til ekteparet at den lille gutten allerede ligner på sin far.

Selv har verken Tom eller Charlotte uttalt seg om babynyheten.

Avslørte navnet

Da Tom og Charlotte opplevde å bli foreldre for første gang, for omkring tre år siden, valgte også duoen å være svært hemmelighetsfulle.

Ifølge Metro har duoen verken lettet på sløret om kjønn eller navn om deres førstefødte.

Ifølge kilder til The Sun skal navnet på deres nyfødte sønn likevel være avslørt.

- De elsker navnet Forrest fordi det er jordisk og sterkt. Tom har alltid funnet filmen «Forrest Gump» veldig inspirerende og hyggelig, og syntes det passer, fortalte kilden.

Svært private

Tom og Charlotte er som nevnt kjent for å være svært private. Etter at Tom gikk ned på kne til sin vakre kone i 2010, valgte duoen også holde bryllupsseremonien svært privat.

I 2014 ga de hverandre sine ja på et slott i Frankrike i all hemmelighet.

Det var på settet til TV-versjonen av «The Wuthering Hights» i 2010 at det skal ha oppstått varme følelser mellom duoen for første gang.

Saken fortsetter nedenfor.

Jobbet sammen

Tom Hardy, som på sin side har gjort stor i suksess i filmer som blant annet «Mad Max», «The Dark Knight Rises» og «Inception», har også flere ganger spilt mot sin skuespillerkone.

Blant annet under TV-serien «The Take», to år før de falt for hverandre, jobbet turtelduene tett sammen. Tom Hardy i rollen som Freddie, og Charlotte Riley i rollen som Maggie.

Charlotte på sin side har gjort stor suksess i filmer som «Edge of Tomorrow» og «Entity».

LES OGSÅ: Dro på bryllupsreise med eksmannen