Ricky Martin:

Ble pappa for tredje gang

- Det har vært en spesiell tid for oss.

<strong>BLE FORELDRE:</strong> Ricky Martin og ektemannen Jwan Yosef fikk nylig en datter sammen. Foto: NTB Scanpix
BLE FORELDRE: Ricky Martin og ektemannen Jwan Yosef fikk nylig en datter sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2008 ble latinosangeren Ricky Martin (47) pappa til tvillingguttene Valentino og Matteo (10) ved hjelp av surrogati, og nå smiler pappalykken nok en gang for storsjarmøren.

Mandag kveld delte nemlig Martin selv den glade nyheten om at han er blitt pappa for tredje gang, og han er tydelig stolt over familiens nyeste tilskudd.

47-åringen, og hans svensk-syriske ektemann Jwan Yosef (35), benyttet også anledningen til å avsløre kjønnet på den lille babyen.

- Vi er er overlykkelige over å kunngjøre at vi er blitt foreldre til en vakker og frisk liten jente, Lucia Martin-Yosef. Det har vært en spesiell tid for oss, og vi kan ikke vente med å se hvor denne stjernebabyen vil ta oss. Både hennes vakre brødre, jeg og Jwan har blitt forelsket i Lucia, skriver Martin til et bilde på Instagram.

På bildet ser man så vidt en vakker, liten jente, som holder det som antakelig er sine fedre i hånda.

I skrivende stund strømmer gratulasjonene inn, og bildet har allerede fått over en million likerklikk.

Avslørte frieri

Ricky Martin har aldri lagt skjul på at han elsker livet som pappa, og i 2015 kom det enda et høydepunkt da han møtte mannen i sitt liv, nemlig Jwan Yosef.

Et drøyt år etter at de møttes, gikk sangfuglen ned på kne. Det avslørte han under et besøk på talkshowet til Ellen DeGeneres i 2016.

<strong>TREBARNSFORELDRE:</strong> Mandag kveld avslørte Ricky Martin at han og ektemannen Jwan Yosef har fått en liten datter sammen. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFORELDRE: Mandag kveld avslørte Ricky Martin at han og ektemannen Jwan Yosef har fått en liten datter sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi har akkurat forlovet oss. Jeg fridde, og jeg var skikkelig nervøs. Men jeg gikk ned på knærne og tok ut en liten fløyelspose hvor ringene lå, delte han med publikum, ifølge People.

- I stedet for å spørre «Vil du gifte deg med meg?» sa jeg «Jeg har noe til deg. Jeg har lyst til å tilbringe resten av livet mitt med deg». Da sa han: «Hva er spørsmålet?» og jeg spurte «Vil du gifte deg med meg?» fortalte sangstjernen, og la til:

- Det var veldig vakkert. Han svarte ja.

De to turtelduene ble rette ektefolk året etter.

Ut av skapet

Om lag to år etter at Martin ble far for første gang, sto han også frem som homofil. Under et besøk på «The Daily Show With Trevor Noah» i fjor, fortalte sangeren åpenhjertig om sin personlige kamp med å komme ut av skapet, ifølge E! News.

Da tvillingene kom til verden, ga de ham akkurat den styrken han trengte.

- Da jeg fikk barna mine, tenkte jeg at «jeg er nødt til å komme ut». Jeg kommer ikke til å lyve for disse vakre barna. Å lyve? Nei, det er ikke noe poeng, fortalte «Livin' la Vida Loca»-sangeren til talkshowverten.

Da han i 2010 omsider kom ut av skapet, var det etter mange år med advarsler fra bekjente, samt en god dose redsel fra egen side. Også dette snakket han åpent om under besøket.

<strong>FIKK EN SØSTER:</strong> I 2008 kom tvillingene Matteo og Valentino til verden. Nå er de fått en lillesøster. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN SØSTER: I 2008 kom tvillingene Matteo og Valentino til verden. Nå er de fått en lillesøster. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg var omringet av venner som fortalte meg: «Ikke kom ut, det vil være slutten på karrieren din!». Det var mennesker som var glad i meg, som mente godt og som selv var ofre for homofobi, sa sangeren, og la til:

- Det var utrolig vanskelig helt til den dagen jeg sa at «jeg kan ikke gjøre det her lenger», forklarte han, og fastslo at til syvende og sist handlet det om hva han var nødt til å gjøre for å være lykkelig.

Ricky Martin, som har hatt stor suksess som artist med hitlåter som «Private Emotion» og «Vuelve», bekreftet at han var homofil i en pressemelding til venner, familie og media.

- Jeg er en stolt homoseksuell mann. Å fortsette å leve slik jeg har gjort, vil være å ta bort den gløden som mine barn ble født med.

- Disse årene i taushet har gjort meg sterkere og minnet meg på at aksept må komme innenfra. En slik sannhet gir meg kraft til å takle følelser jeg ikke visste eksisterte, skrev stjernen i meldingen.

LES OGSÅ: Pleiet kjærligheten på romantisk ferie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer