Ble pappa for tredje gang

Og nå har popstjernen bestemt seg for å oppkalle barnet etter seg selv.

LYKKELIG: - Vi svever, tanken på å skulle bli far for tredje gang er bare helt fantastisk, sa han den gang, har Shane Filan (nummer to fra høyre) tidligere uttalt. Foto: scanpix
LYKKELIG: - Vi svever, tanken på å skulle bli far for tredje gang er bare helt fantastisk, sa han den gang, har Shane Filan (nummer to fra høyre) tidligere uttalt. Foto: scanpix Vis mer
SEHER.NO: "West Life"-stjernen Shane Filan har blitt pappa for tredje gang. I helgen fødte nemlig kona hans, Gillian, en gutt på 2976.75 gram, skriver Now Magazine.

Det var i juli at nyheten kom om at sangstjernen skulle bli pappa nok engang. Filan, som fra før av har datteren Nicole (3) og Patrick (1), la ikke skjul på at han gledet seg til å utvide familien ytterligere.

- Jeg vet at mange av dere allerede har hørt rykter, men jeg vil uansett selv bekrefte at jeg og Gillian venter enda en baby. Vi har holdt nyheten hemmelig en god stund, og annonserte det først under 30-årsdagen min på lørdag. Vi svever, tanken på å skulle bli far for tredje gang er bare helt fantastisk, sa han den gang.

Nå er altså det lille nurket født. Og det stolte foreldreparet har rett og slett bestemt seg for at barnet skal hete Shane Peter Filan.
 
Kanskje verden med det vil få se en ny boyband-stjerne ved navn Shane Filan om noen år...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Lady Gaga på plass i Oslo