Ble pappa for tredje gang

– Det blir travelt, men vi skal jo ha 12 barn, så det blir nok enda travlere, sier skuespilleren.

PRODUKTIV GJENG: «Torsdag kveld fra Nydalen»-kollegaene er en produktiv gjeng! Jan Gunnar Røise venter barn, det samme gjør Sigrid Bonde Tusvik og John Brungot, mens Henriette Steenstrup ble mamma tidligere i år. Foto: NTB scanpix
PRODUKTIV GJENG: «Torsdag kveld fra Nydalen»-kollegaene er en produktiv gjeng! Jan Gunnar Røise venter barn, det samme gjør Sigrid Bonde Tusvik og John Brungot, mens Henriette Steenstrup ble mamma tidligere i år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komikeren Jan Gunnar Røise (37) er blitt pappa igjen. I helgen fødte kona
Lin Jønnum (36) en liten gutt.

Røises kollegaer Else Kåss Furuseth (32) og Henriette Steenstrup (37) var raskt ute med å gratulere: «Hipp hipp», skrev Else på Facebook.

Røise har kommet inn som et friskt pust i den glade komigjengen. I de siste programmene har han særlig utmerket seg i parodien på Ylvis-brødrene som han utfører høyt og lavt i kompaniskap
med John Brungot (35).

HER KAN DU FÅ MED DEG UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Som Se og Hør skrev nylig, er det også store ting på gang for Brungot – som skal bli tobarnsfar snart, og Sigrid Bonde Tusvik (32) som blir mamma for første gang til våren.

– Det blir travelt, men vi skal jo ha 12 barn, så det blir nok enda travlere, spøkte Jan Gunnar til Se og Hør under komiprisen tidligere i år.

Fra før har paret sønnen Josef Georg (4) og datteren Olivia (2). Røise har ikke besvart Se og Hørs henvendelser om den gledelige nyheten.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Jan Gunnar Røise: - Kona godkjenner nakenstunt 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer