Ble pappa før «Paradise Hotel»

- Jeg hadde ikke trodd at det skulle bli så tøft å være borte fra ham, sier Bjørnar Bommen.

STOLT PAPPA: «Paradise Hotel»-deltageren Bjørnar Bommen synes det er stas å leke med sønnen Adrian. Her er de to da sønnen var fire måneder gammel. Foto: Privat
STOLT PAPPA: «Paradise Hotel»-deltageren Bjørnar Bommen synes det er stas å leke med sønnen Adrian. Her er de to da sønnen var fire måneder gammel. Foto: Privat Vis mer
SEOGHØR.NO: Årets «Paradise Hotel» startet med et smell, da to av deltagerne i realityserien gikk til sengs med hverandre allerede den første kvelden.

Men for deltageren Bjørnar Bommen svirret ikke tankene bare rundt taktikk og festing inne på luksus-hotellet i Mexico.

Kun elleve måneder før han dro av gårde til Paradise-innspillingen, ble han nemlig pappa til en liten gutt, som har fått navnet Adrian.

- Det var ikke planen å bli pappa så tidlig, men det har gått veldig fint, og moren hans og jeg er gode venner, selv om vi ikke er sammen. Jeg får besøk av ham hver onsdag og annenhver helg, men kan besøke ham når jeg vil, sier Bjørnar til Seoghør.no.


Sju timer lang fødsel

Bjørnar sier han aldri vil glemme på fødestuen, da han var med på å ta i mot sønnen etter en fødsel som tok hele sju timer.

- Det gikk fint til slutt, og nå er jeg glad for at jeg ble pappa i ung alder. Jeg gleder meg også til han blir litt eldre, og vi kan finne på aktiviteter sammen.

Nølte ikke med å takke ja
Bjørnar rådførte seg med moren til sin sønn før han dro til Mexico, men sier han ikke nølte med å takke ja, da han fikk muligheten.

Han er ikke redd for hva Adrian vil si om pappas TV-fortid når han blir eldre.

- Nå er han fortsatt så liten at han ikke får med seg noe, og jeg vil si jeg har oppført meg bra, så jeg tror ikke han blir flau.

- Jeg dro fordi jeg trengte en forandring og en ferie, men jeg hadde ikke trodd at det skulle bli så tøft å være borte fra ham. Derfor snakket jeg også en del om ham med de andre deltagerne. De fikk nok litt sjokk, da de hørte at jeg allerede hadde fått barn, og spurte mye. Det syntes jeg bare var hyggelig, sier han til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ikke overrasket over at det skjedde første kvelden