Kjetil Jansrud:

Ble pappa for første gang

- Velkommen, Frøya.

ER BLITT TRE: Benedicte Isabel Mortensen og Kjetil Jansrud er blitt foreldre. Foto: Espen Solli / Se og Hør
ER BLITT TRE: Benedicte Isabel Mortensen og Kjetil Jansrud er blitt foreldre. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjetil Jansrud og samboeren Benedicte Isabel Mortensen er blitt foreldre. Det bekrefter paret selv på Instagram.

- Velkommen til verden, Frøya. På søndag opplevde jeg det største øyeblikket i livet. Jeg kan ikke beskrive følelsene av å se Benedicte kjempe gjennom en timeslang fødsel, for å så kunne holde datteren vår. Jeg er så stolt av deg. Frøya er perfekt, skriver Jansrud på Instagram.

Avslørte på Kvitfjell

Det var under (det som ble) verdenscupavslutningen på Kvitfjell at Jansrud slapp nyheten om at paret, som har vært sammen siden 2017, skulle bli foreldre.

- Den største seieren i mitt liv. Jeg er ekstatisk, spent og litt nervøs, men mest av alt utrolig glad for å annonsere at vi blir en familie på tre i sommer, skrev han på Instagram.

Mens Jansrud er en av verdens aller beste fartskjørere i alpint, er Mortensen utdannet innen ernæring.

Motivert

34-åringen fra Vinstra har tidligere fortalt at han kommer til å satse hardt de nærmeste åra. Hvis alt går etter planen blir det arrangert VM i Cortina i 2021, og ett år seinere er det OL i Beijing.

Jansrud er regjerende verdensmester i utfor fra Åre i 2019, og han tok OL-sølv i utfor i 2018. I fjor vant han super-G-rennet i Kitzbühel.

Jansrud selv har fortalt Dagbladet at han kommer til å fortsette så lenge motivasjonen er der.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer