Asgeir Borgemoen:

Ble pappa for første gang

Asgeir Borgemoen har fått en liten jente.

BLE PAPPA: Tv-profil Asgeir Borgemoen har blitt far for første gang. Det avslører han på Facebook. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
BLE PAPPA: Tv-profil Asgeir Borgemoen har blitt far for første gang. Det avslører han på Facebook. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer kunne Se og Hør melde at den tidligere barne-tv-helten Asgeir Borgemoen (48) skulle utvide familien. «Sjefen over alle sjefer» og samboeren skulle nemlig få sitt første barn sammen.

- Nå blir det et helt annet tempo. Jeg har jo samboer og bonusbarn i Halden, og jammen tror du ikke jeg blir pappa i vinter også gitt, sa han den gang.

Nå er familieforøkelsen et faktum. På Facebook bekrefter 48-åringen at han og samboeren, Heidi Ottesen Sandmo, har blitt foreldre.

DEN GANG DA: Asgeir Borgemoen sammen med vaskebjørnen Vaske fra «Fritt Fram» i 1999. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Asgeir Borgemoen sammen med vaskebjørnen Vaske fra «Fritt Fram» i 1999. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk ei jente

«Endelig er lille prinsessa og stoltheten til far kommet til verden i ekspress fart. Mammaen gjorde en fantastisk jobb. Heidi Ottesen Sandmo og den lille jenta har det bra! (Går fint med pappaen også … assa)», skriver han.

VG var først ute med å omtale saken. Til avisa sier de at jenta kom til verden den 12. januar

- Det er kjempeflott, vi storkoser oss og nyter dagene. Asgeir er jo verden beste pappa, det er nesten så han holder henne mens jeg ammer, forteller Sandmo.

Tidligere har Borgemoen uttalt til Se og Hør at han gledet seg til tilværelsen som nybakt pappa.

- Jeg har jo fått en fin oppstart til det med de to bonusbarna jeg har på fem og 14 år. Jeg regner med at jeg blir sånn som jeg er som stepappa. Jeg er jo ganske glad av meg, så det blir nok mye tull og fjas, men samtidig er jeg veldig bestemt og tydelig på hva jeg mener.

48-åringen påsto at han aldri er sint, heller tydelig hvis han mener noe.

- Man vet jo ikke hvordan man blir som far, men jeg tror jeg blir en leken pappa som kommer til å prøve å smitte over interessen for motorsport, uansett om det blir jente eller gutt, for det har virkelig ikke noe å si.

Noe navn har de ikke kommet fram til ennå. De vurderer flere, men kaller henne bare Lillemor foreløpig.

Dagbladet har foreløpig ikke lyktes med å komme i kontakt med paret.

LES OGSÅ: Helene Olafsen avslører babyens kjønn


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer