Simen Staalnacke:

Ble pappa for første gang

- Dette er helt magisk og det største som har hendt oss.

TO BLE TIL TRE: Simen Staalnacke og Anne Berit Valla har fått en sønn. Foto: NTB Scanpix
TO BLE TIL TRE: Simen Staalnacke og Anne Berit Valla har fått en sønn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I november kom den koselige nyheten om at Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke og kona Anne Berit Valla ventet sitt første barn sammen.

Torsdag kveld avslørte duoen på sosiale medier at ventetiden er over.

- STORE nyheter. Si hei til vår magiske sønn Mr. Alaska Staalnacke, skriver den nybaktemoren, som til daglig jobber som TV-produsent, på sin Instagram-profil:

BIG news ⭐️Say hi to our magical son Mr. Alaska Staalnacke 💛 #boxfreshbaby

A post shared by Anne Berit Valla Staalnacke (@scandi_living) on

Den stolte pappaen klarer heller ikke å skjule sin glede over fødselen av sin vesle sønn.

- Dette er helt magisk og det største som har hendt oss. Vi er i ekstase over verdens kuleste lille fyr. Anne Berit var en jernkvinne under fødselen og vi fikk en liten Mini Simen på 2848 gr. Vi er helt euforiske over å ha fått verdens søteste lille gutt som vi skal guide gjennom livet. Dette kommer til å bli en velkledd liten krabat, jubler Simen til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

VELKOMMEN TIL VERDEN: - Her er han, Mr. Alaska Staalnacke, skriver Simen i en tekstmelding til Seoghør.no sammen med dette søte bildet av sin nyfødte sønn. 
VELKOMMEN TIL VERDEN: - Her er han, Mr. Alaska Staalnacke, skriver Simen i en tekstmelding til Seoghør.no sammen med dette søte bildet av sin nyfødte sønn.  Vis mer

Trodde Simen var homofil

Duoen har vært kjærester i ni år og forlovet seg på en strand i Thailand jula 2013.

Anne Berit har tidligere ramset opp en lang liste over hva hun falt for ved ektemannen.

- Simen har verdens fineste øyne og verdens største smil, heldigvis så smiler han til meg fra vi står opp til vi legger oss. Simen er god og snill mot meg, familien og absolutt alle han møter. Han er en gledesspreder, han er positiv og han får frem det aller beste i meg, og i alle rundt seg, fortalte hun til Seoghør.no, og fortsatte:

- Han er spennende, med masse gode historier på lager. Han har verdens kuleste klesstil. Simen er leken og oppfinnsom, derfor er det alltid mye liv og røre rundt han. Jeg har aldri kjedet meg i hans selskap. Jeg falt for hele denne pakka!

Sommeren 2015 giftet de seg i Kulturkirken Jakob på Gründerløkka i Oslo.

- Jeg er veldig nervøs, men gleder meg veldig. Jeg tror jeg har kontroll på alt, inkludert talen, fortalte Simen til Seoghør.no før vielsen.

Saken fortsetter under bildet.

SUKSESS: Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dahlkvist er mennene bak Moods of Norway. De har gjort stor suksess med det norske klesmerket verden over. Foto: NTB scanpix
SUKSESS: Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dahlkvist er mennene bak Moods of Norway. De har gjort stor suksess med det norske klesmerket verden over. Foto: NTB scanpix Vis mer

Da paret traff hverandre for første gang, under moteuka i København i 2007, trodde Anne Berit at Simen var homofil.

- Du er ikke verdens skumleste kar når du sitter i en rosarutede dress. Hun trodde jeg var gay og veldig ufarlig, og var imøtekommende sånn sett. Så kom det en servitør med ei slik konjakktralle, og jeg tok ei flaske, drakk rett av tuten, sa: Den er bra, den tar vi. Jeg måtte kjøpe hele flaska, og ble veldig full. Da vi kom tilbake til Oslo, inviterte jeg henne ut, og da begynte det å komme seg.

- Hun skjønte etter hvert at hun ikke hadde fått en homofil sjelevenn som hun kunne dele motetips med, har han tidligere fortalt til Dagbladet.

LES OGSÅ: - Jeg håper at noen har bruk for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer