Ble pappa for første gang

Erik Huseklepp fikk en datter.

BLE FAR: Mandag ble Erik Huseklepp far for første gang da forloveden Stephanie Hassani fødte en jente.  Foto: Stella Pictures
BLE FAR: Mandag ble Erik Huseklepp far for første gang da forloveden Stephanie Hassani fødte en jente. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag ble Erik Huseklepp (27) far da kjæresten Stephanie Hassani (28) fødte en liten jente. Hassani har to barn  fra tidligere, men det er fotballspillerens førstefødte.

- Alt gikk bra, og vi er kjempeglade, skriver Huseklepp i en SMS til BA.no.

Han og Hassani har vært et par i halvannet år og datteren skal hete Emma.

Det skjer mye på hjemmebane for Huseklepp om dagen. I tillegg til familieforøkelsen gikk han nylig ned på kne og fridde til sin kjære.

- Jeg kan bekrefte at det stemmer og at vi er glade og fornøyde om dagen. Jeg ønsker ikke å si så mye om frieriet, men jeg gjør alltid ting skikkelig, har Erik sagt til Se og Hør.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Huseklepp gifter seg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer