GIFT I UTLANDET: NRK-profil Christian Strand og kona Madeleine har blitt foreldre til en liten gutt. Foto: Stella Pictures
GIFT I UTLANDET: NRK-profil Christian Strand og kona Madeleine har blitt foreldre til en liten gutt. Foto: Stella PicturesVis mer

Ble pappa for første gang

Alt står bra til og vi er i lykkerus, sier Christian Strand og kona Madeleine.

SEOGHØR.NO: NRK-profilen Christian Strand (33) kan glede seg over å ha blitt pappa for første gang, etter at hans kone Madeleine (27) fødte en sønn mandag.

- It's a boy! Vår lille gutt har kommet til verden, og han er helt nydelig. Alt står bra til og vi er i lykkerus. Nå blir det spennende og nye dager fremover. Hilsen Madeleine og Christian Strand, skriver paret i en SMS til Se og Hør.

Christian har også lagt ut et bilde av den lille sønnen på sin Instagram-side.Paret avslørte selv nyheten om at de ventet barn, på Madeleines blogg i november.

«De siste månedene har Christian og jeg sittet på en utrolig koselig hemmelighet. I vinter blir vi nemlig foreldre! Dette er privat og noe vi har kost oss med å ha for oss selv, og derfor har vi hverken villet bekrefte eller kommentere det - men nå kommer dette altså likevel ut. Og derfor ville jeg mye heller fortelle dere om denne hyggelige, lille nyheten selv! Vi gleder oss så mye til to blir til tre!», skrev hun.

Christian og Madeleine giftet seg i Toscana i Italia i 2012.

- Jeg trodde ikke jeg skulle bli så følelsesmessig berørt, men da jeg satt i kirken i Toscana begynte jeg å gråte veldig. Det var stort og veldig gøy, sa Strand tidligere til Seoghør.no.