Ricky Martin:

Ble pappa for fjerde gang

Popartisten og ektemannen har fått et nytt tilskudd i familien.

BABYLYKKE: Nå har popartist Ricky Martin fått sitt fjerde barn til verden. Det avslørte han på Instagram like før midnatt natt til onsdag norsk tid. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Nå har popartist Ricky Martin fått sitt fjerde barn til verden. Det avslørte han på Instagram like før midnatt natt til onsdag norsk tid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar i fjor avslørte popartisten Ricky Martin (47) at han og kjæresten, svenske Jwan Yosef (35), hadde giftet seg i all hemmelighet. Ett år senere kom datteren Lucia til verden (10 md.), og tvillingsønnene Valentino og Matteo (11) ble stolte storebrødre.

I september kunne Martin avsløre at stjerneduoen ventet nok et barn. Det gjorde han da han mottok en pris på eventet Human Rights Campaign National Dinner i Washington.

- Og forresten, jeg må også fortelle at vi er gravide. Vi venter barn. Jeg elsker store familier, delte han til stor applaus fra salen.

FIKK EN SØNN: Ekteparet Ricky Martin og Jwan Yosef avslørte at de hadde fått et nytt tilskudd i familien. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN SØNN: Ekteparet Ricky Martin og Jwan Yosef avslørte at de hadde fått et nytt tilskudd i familien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk en sønn

Nå har Martin og Yosefs barn kommet til verden. Ekteparet avslørte den gledelige nyheten om at de hadde fått en sønn ved navn Renn like før midnatt natt til onsdag. Det skriver flere amerikanske medier, deriblant People.

Nyheten delte de nybakte foreldrene på Instagram, hvor de stolt poserte sammen med det nye tilskuddet i familien.

- Vår sønn Renn Martin-Yosef er født, skrev Martin, og la ved emneknaggen #TheBabyIsBorn.

I forkant av årets Golden Globe-utdeling i januar åpnet Martin opp om at han alltid har ønsket seg en stor familie.

- Jeg vil ha fire par tvillinger. Jeg vil gjerne ha en stor familie, men det skjer mye for tida, mye jobb. Det skjer mye så vi kommer til å ordne opp i ting først, og så skal vi gjøre oss klare til å få mange flere barn, sa popartisten den gang, ifølge People.

FÅR EN SØNN: Louise Angelica Riise føder i nyeste episode av «Kjendismødre». Video: Viafree / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

- Det var veldig vakkert

Det var i 2010 at Ricky Martin kom ut av skapet og fortalte resten av verden at «hans hjerte både kan tilhøre en mann og en kvinne».

Fem år senere fant han kjærligheten med den svenske maleren og visuelle kunstneren Jwan Yosef.

Duoen møttes gjennom Instagram, og forlovet seg året etter. Nyheten om forlovelse avslørte Martin da han gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres.

- Vi har akkurat forlovet oss. Jeg fridde, og jeg var skikkelig nervøs. Men jeg gikk ned på knærne og tok ut en liten fløyelspose hvor ringene lå, delte han med publikum, ifølge People.

BABYLYKKE: Endelig fikk førstegangsfødende Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe møte sin sønn, Falk, for første gang. Vis mer

- I stedet for å spørre «Vil du gifte deg med meg?» sa jeg «Jeg har noe til deg. Jeg har lyst til å tilbringe resten av livet mitt med deg». Da sa han: «Hva er spørsmålet?» og jeg spurte «Vil du gifte deg med meg?» fortalte «Nobody Wants to Be Lonely»-stjernen, og la til:

- Det var veldig vakkert. Og han svarte ja.

- Vi er overlykkelige

Martins fjerde barn kommer til verden bare ni måneder etter at dattera Lucia kom til verden 1. januar i år. Også denne nyheten avslørte duoen på Instagram.

- Vi er overlykkelige over å kunngjøre at vi er blitt foreldre til en vakker og frisk liten jente, Lucia Martin-Yosef. Det har vært en spesiell tid for oss, og vi kan ikke vente med å se hvor denne stjernebabyen vil ta oss. Både hennes vakre brødre, jeg og Jwan har blitt forelsket i Lucia, skrev Martin til et bilde på Instagram.

På bildet så man så vidt en vakker, liten jente, som holder det som antakelig er sine fedre i hånda.

LES OGSÅ: Svarer på romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer